Skocz do zawartości

Co zrobić z domena PR=6 ?

necik

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, Plseba, dwie sprawy:

1. Domena od dawna nie jest już moja. Sprzedałem ją za trochę więcej niż 40 zł. :D

2. Piszesz "wie ze pr6 jest fałszywy i od razu spadnie" - z tego co wiem to aktualizacja PR była już jakiś czas temu (w maju?) i PR dla domeny nie spadł?

Przekaż 1% podatku na rzecz Organizacji Pożytku Publicznego.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesli strona nie jest juz Twoja to przepraszam i zwracam honor :D

Jednak osoba ktora sprzedaja linki na tej stronie jest dla mnie naciagaczem i takich trzeba tepic. Kasa rzadzi tym czlowiekiem a nie on soba.

Dzis wystawila nowa aukcje, gdy poprzednia zakonczyla sie wczoraj. O jego ciaglym oszustwie niech swiadczy to ze dalej ma w opisie aukcji:

"Uwaga - tylko 10 linków - kto pierwszy ten lepszy!"

Jak sprzeda te 10 linkow wystawi pewnie ponowne 10 i tak moze dawac na okraglo, a nowe osoby beda myslaly ze na stronie moze byc maksymalnie 10 linkow + te co sa obecnie. To chamowaty sposob na lapanie nowych klientow.

Zobacz sobie ile linkow i jakie prowadza na ta strone, pr6 nie jest tego odzwierciedleniem, za niego bym nawet nie dal 1zl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności