Skocz do zawartości

dlaczego moje reklamy wyświetlają się głównie rano

slawas1

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie, tak jak w tytule - moja reklama wyświetla się głównie /jeśli nie tylko/ rano, tak powiedzmy do 12,00

potem już prawie nie ma wyświetlen

poza tym jednego dnia wyświetla się w sieci stron z terścią a innego dnia nie wyświetla się tam wogóle - nie wiem od czego to zależy?

thx

zatem nic więcej jak zwiększyć budżet trzeba:)

Zwiększyć lub zoptymalizować kampanię. Niewiem jaka branża, do kogo kierowana, ale jest tak wiele możliwości sterowania kampanią, że pomyśl nie tylko o podniesieniu budżetu ale i o odpowiednim zoptymalizowaniu kampanii.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Są dwie metody wyświetlania ustawiane na poziomie kampanii:

Standard i Accelerated

Standard stara się rozłożyć Twój budżet na cały dzień w miarę po równo (ale trochę to potrwa zanim się nauczy tego)

Accelerated pokazuje reklamę od samego rana ile się da - więc jak masz mało kasy to dzienny budżet skończy się wcześnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności