Skocz do zawartości

Darmowy hosting - gdzie?

skoczek

Rekomendowane odpowiedzi

za.pl mysle ze stabilne, jakies kilka lat temu cos tam dalem i do dzis jest :) , fakt ze reklama przyslania reklame no ale coz... czego mozna wymagac po za free ;]

pewnie ktos tez poleci:

https://60free.ovh.org/pl/

ale nigdy nie uzywalem szczerze mowiac.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć z jakiego darmowego hostingu korzystacie (jeżeli w ogóle korzystacie) i który możecie polecić?

ovh.org jest darmowe i bez reklam, php + mysql i 60 mega , ale...

przemyśl lepiej to co napisał jachu. Na krotką mete darmowe jest spoko, ale jak zamierzasz utrzymywać strone dłużej,to predzej czy później zyska na wartości ........ i nic z tego nie bedziesz mial, przetestowałem na sobie :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

freebox.pl - pare linków dają na dole ale ogólnie nie jest źle

rtu.pl - jest nieźle

yoyo.pl - nie jest źle, ale są reklamy

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ja korzystam z ovh oraz yoyo.

Na yoyo ponizej 25 MB nie ma reklam, kiedys czeste awarie, narazie jest OK.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Nie prawda z tym yoyo. Ja mam stronke 3MB i na poczatku bylo okej, a po miesiacu walneli wielka reklame wyjezdzajaca z gory strony... A nalezy dodac ze odwiedzajacych to mam zero bo stronka nie jest zaindexowana.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

W panelu masz opcje wylaczenia reklam. Strona normalnie sie indeksuje, odwiedzajacych ok. 300 uu dziennie

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

darmowych kont nie polecam nawet do celów prywatnych, czasy się zmieniły i ceny takich usług są naprawdę niskie.

Osobiście polecam nazwa.pl, ilość baz danych bez ograniczeń, transfery też ok, teraz mają promocję "serwery za 1 zł", ale doczytaj regulamin.

--------------------------------------------

Foka

ale pod zaplecze mozna miec na darmowych ;) nie trzeba przeciez placic za wszystko co mozna miec za darmo czasem

to tylko moje zdanie ;)

Powodzenia, ale to tak nie działa :jezyk1:.

Nie ma za darmo .. ale pisałem o tym x razy więc argumentów nie bedę rpzytaczał niech każdy robi jak chce :) skoro rad mu się słuchac nie chce.

piszmy tutaj o hostingu, a nie rozwodzić się na temat wad/zalet darmowych hostów. Każdy ma swój rozum (w teorii powinien być) i czy skorzysta z darmowego czy nie zależy od niego.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

trochę hamskie będzie polecanie mojej strony w tym temacie chociaż jest na temat ale nie zrobię tego ze względów etycznych ;p

Jeżeli już musisz korzystać z darmowych serwerów to polecam https://60free.ovh.org/pl/, a jak nie potrzebujesz php to atspace.com

Ale wole Ci polecić płatne konto na webd.pl najtańsza opcja wynosi 4 zł za miech (to nie jest nawet cena dwóch piw) więc uważam że takie grosze można zapłacić - nie zbiedniejesz a zyskasz naprawdę dużo.

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności