Skocz do zawartości

Prosze o wycene

miki818

Rekomendowane odpowiedzi

Normalnie PARANOJA. Proponujesz komuś narpawę pralki a nie odróżniając silnika od bębna?

piszesz, że już to robiłeś to znaczy wiesz ile kosztuje ? Jak nie wiesz to znaczy, że nie robiłeś ? ŚCIEMA.

Jesli juz sie odwolujesz do poruwnan to raczej proponuje komus naprawe pralki/ robilem na czesiach urzywanych i nieorginalnych a teraz mam na orginalnych i niewiem ile kosztuja.

Nie oburzaj sie tak. Wile od tego ile takie pozycjonowanie kosztuje zalezy od tego ile wexmiemy dla siebie. Nie chce wywalic jakiejs ceny z kosmosu wiec pytam ile, co i jak. Przepraszam Ty pewnie od razu pierwsze pozycjonowanie miales dla duzej firmu i wszystko wiedziales/ile wziasc jakie kosztu poniesiesz itd - jak ktos napisal "cieszko ocenic". To moje pierwsze zlecenie dla powaznej firmy wiec nie chce robic za grosze ale tez nie ceh przeginac bo wezma kogos innego i tyle. To chyba normalne ze sie troche stresuje przed pierwszym pozycjonowaniem na bardzo konkretna umowe, prawda?

Kurcze czlowiek sie tylko chce dopytac bo sie (pewnie niepotrzebnie) przejmuje tak powazna pierwsza robota a tu zaraz "sciema" "paranoja" i jak by szlo przez neta w pysk dac to pewnie tez by sie ktos znalazl.

Przepraszam ze w ogole pytam was WIELKICH. Czemu ciagle mam wrazenie czytajac to forum ze traktujecie je jaki tylko dla ciezko wtajemniczonych i doswiadczonych. Moze jakis zamkniete forum tylko dla siebie zrobicie?

Juz nie odpowiadam bo nieceh sie wdawac w pyskowki. Pozdrawiam mimo wszystko.

Chcesz dowiedzieć się ile to kosztuje

Wystaw ofertę pozycjonowania w odpowiednim dziale w PiO. Napisz że chesz konkretnych propozycji cenowych, dostaniesz oferty pozycjonerów lub/i pseudopozycjonerów wtedy będziesz miał jakiś zarys.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

1) nie jestem wielki mam małą firmę, której przychody są porównywalne to tym co niektórzy wyciagają pozycjonując sami lub zajmując się MFA.

2) nigdy nie zastanawiałem się "na ile" bujać klientów - policzyłem ile to kosztuje nałożyłem margines bezpieczeństwa i marże i mam swoje własne ceny. 10 minut na forum wystarczy żeby wiedzieć, że za jedną i ta samą rzecz jedni biorą 30 inni 300 a jeszcze inni 3000 więc rozbiezność jest na tyle duża że NIC CI NIE DA jedna czy dwie cyferki.

3) bedąc nawet na dalekich pozycjach na słowo "pozycjonowane" dostaję tyle zapytań ofertowych, że stawiając 2 pracowników tyko do odpowiedzi nie dałbym rady. Byc może szczególnie dlatego drażnią mnie zapytania "o cenę. A 90% zapytań to podpytywanie, pytanie powielone do 100 innych firm, pytanie od pośredników, i od tych którzy nie wiedzą ile sami wziąść.

4) Nie zamierzam urządzać pyskówki - tylko ze specyfiki pytania wynikło, że albo się nie znasz albo ci się nie chce zabrać do roboty. Co znaczy zarobić za mało !!??.

P.S. żeby nie siać fermentu należy sie kilka wyjaśninien osobom postronnym to czytającym puktu 3:

a ) odpowiedź na pytanie z wyceną zajmuje 2-3 godziny

b ) jestem daleko na pozycjonowanie ale blisko na wiele innych fraz :)

c ) niestety zdarza mi się nie odpowadać na lakoniczne zapytania :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności