Skocz do zawartości

ostatnia aktywność admina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

mam pytanie: czy da się zrobić wtyczke do otwartego, która na stronie głównej będzie pokazywała ostatnią aktywność administratora. Taka wtyczka byłaby przydatna w celu określenia np czy dany katalog stron jest "martwy"

czy też odwiedzany jest przeez administratora.

chętnie zrobiłbym taką wtyczke ale niestety moja znajomość php jest na poziomie podstawowym, więc ew tylko proponuje :rolleyes: jeżeli ktoś zrobiłby taką wtyczke byłbym wdzięczny gdyby ją udostępnił ;)

całego świata nie zmienisz, osoby które mają "opuszczone" katalogi na pewno nie umieszczą takiego skryptu w swoim katalogu :P bo po co :rolleyes: skoro i tak tam nie wchodzą, poza tym nie wiem czy ktoś doceni że codziennie wchodzisz do panelu, lepiej solidnie linkuj ;) wyższy pr na pewno będzie bardziej doceniony ;)

Pozdrawiam

searching.. bing.com

Hunting in Poland

zgadzam się z Szakal i uważam, że szkoda czasu na tworzenie takiej funkcjonalności..

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności