Skocz do zawartości

pytanie o duplicate content

SystemOfAdown

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, widziałem ostatnio wiele dyskusji na temat kary za duplikat strony, jednakże chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kara za powieloną treść? czy jest to wyindeksowanie kopii strony z google, czy też kopia nadal będzie się pokazywać w indeksie lecz na niskich pozycjach (coś około 100-200)?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź która rozwieje moje wątpliwości?

Fan Systemu

@baba wybacz ale jeżeli nie miałeś przyjemności z duplicate coneten to się nie wypowiadaj ale przyglądaj temu co napiszą ci którzy mieli z tym styczność i wiedzą coś więcej na ten temat, widzę że to twój 3 post na forum i nie wnosi on nic ciekawego, może i moja liczba postów też nie zwala z nóg, lecz ja jeżeli czegoś nie wiem to szukam tego na forum, lub pytam co właśnie zrobiłem i liczę że osoby bardziej doświadczone udzielą mi odpowiedzi która rozwieje moje wątpliwości !

A wracając do tematu strona raczej musi najpierw zostać zaindeksowana aby google mogło ją rozpoznać jako duplikat innej... chyba logicznie wnioskuje?

No to do mojego pierwszego postu dodaj też trzecią możliwość napisaną przez @pypcio

Więc czy duplikat zostanie

-wyindeksowany?

- uznany za wynik uzupełniający ?

- czy po prostu spadnie w wynikach na coś poniżej 70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności