Skocz do zawartości

PowerLink.pl

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

jest juz nowy powerlink - wiecej tu https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...mp;#entry290420 i w tym podanym temacie prosze juz pisac jezeli chodzi o systemy powerlink.pl i eropowerlink.pl

Oczekujemy wszelkich waszych uwag na temat działania systemu i informacji ( jezeli takowe macie :) ) które pomogły by nam w jeszcze szybszym zbudowaniu jednego z najbardziej skutecznych systemów wymiany linków w Polsce.

pozycjonowanie linki - interesuje Cię pozycjonowanie ? potrzebne Ci linki ?

Zapraszamy - Darmowy System Wymiany Linków PowerLINK.pl i EroPowerLINK.pl

W zasadzie wczoraj poprawiliśmy czcionkę aczkolwiek faktycznie jeszcze dzisiaj jakies pojedyńcze przypadki znalazłem.

Genralnie poprawione - wyjątkiem jest jeszcze sam napis "Aktualnosci" na stronie głównej ale i to będzie poprawione :)

Hmm...

Domen w systemie: 600, Podstron: 2 794 091

to tylko Wasze ? :)

Coś wolno Wam idzie rozbudowa zaplecza :)

https://' target="_blank">

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Ostatnio przyrost nowych stron dosyc znaczaco przyspieszył ( prawie jak z wykresu naszej strony :) ) wkrótce powinno byc ich znacznie wiecej - tym bardziej ze uderzymy w jeszcze wieksza reklame i linki sponsorowane, dodatkowo pozycje w google dla kluczowych haseł dla systemu znacząco pójdą do góry.

Zresztą taka ilosc domen jaka jest juz teraz jest także całkiem dobra i mozna uzyskac całkiem dobre rezultaty tym bardziej ze cała moc idzie tylko dla uzytkowników.

Nie kierujcie sie tym ze tym wiecej domen w systemie tym "system lepiej pozycjonuje" bo to jest błedne myślenie.

System z 10000 tys domen naprawde nie koniecznie "wypozycjonuje" wam lepiej strony niz system ktory ma ich np. 1000 - przy pewnym poziomie domen znaczenie dla jego mocy maja juz inne czynniki :)

Jezeli masz jakis problem z aktywacja strony to napisz na maila tech@powerlink.pl lub napisz na naszym forum www.forum.powerlink.pl

Dmozy, wiki, qlweby przyjmujemy i bedziemy przyjmowac ale.... juz wkrotce wprowadzimy zmiane w punktacji stron.

Tzn strony z duza iloscia linkow wychodzacych beda dostawły mniej punktow lub na odwrót strony z mała iloscia linkow wychodzacych beda dostawały ich znacznie wiecej.

Wiec wkrotce dodawanie katalógw, dmozów i innych stron z duza iloscia linków wychodzacych bedzie mniej opłacalne niz teraz. Ale oczywiscie dalej bedziemy takie strony przyjmowac jednak bardziej bedzie sie opłacało dodawac strony z mała iloscia linkow wychodzacych bo bedzie za to wiecej punktow.

Generalnie w tej chwili: PR, site - a wkrótce PR, site i ilosc linkow wychodzacych.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Gdzie jest instrukcja instalacji???? ...

i dlaczego jak zaincluduje plik powerlink.php to przy aktywacji pokazuje mi komunikat brak linków na każdej podstronie ??

Ściągnąłem skrypt i w ogóle żadnej instrukcji co gdzie i jak.....

edyta: znalazłem instrukcje w faqu troche to mało intuicyjne......

Skrypt posiada mały błąd.... potrafy wyświetlać dwa razy ten sam link na jednej podstronie :/

Gdzie jest instrukcja instalacji???? ...

i dlaczego jak zaincluduje plik powerlink.php to przy aktywacji pokazuje mi komunikat brak linków na każdej podstronie ??

Ściągnąłem skrypt i w ogóle żadnej instrukcji co gdzie i jak.....

edyta: znalazłem instrukcje w faqu troche to mało intuicyjne......

Skrypt posiada mały błąd.... potrafy wyświetlać dwa razy ten sam link na jednej podstronie :/

Wszystko jest opisane w faq https://powerlink.pl/faq.php Jesli mimo tego cos jest niejasne mozesz napiszac na forum, ma maila albo do mnie na gg.

Moze sie zdarzyc ze sa 2 linki do tej samej strony na jakiejs podstronie ale tylko wtedy gdy te linki maja rozne anchory. To bedzie niedlugo usuniete.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności