Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w ocenie nowej strony.

RabbitTransPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Reasumując: themeforest - kupić skórkę za 55 buksów,  a tutaj można się zostanowić czy któryś z pluginów nie będzie pasować https://codecanyon.net/category/wordpress?term=transport#content (to że coś jest pod taxi nie oznacza, że nie można zmodyfikować pod inne transportowe rzeczy) - wiec za powiedzmy 180 dolców jest komplet. I nawet specjalnie dezajnu nei trzeba zmienić.

Fotki można kupic na licencji C00 (na ile pamiętam) z istockphoto czy innego.

Całosc zamkniesz w ca 3-4 tys netto. Do tego za 2-3 koła copywriting (ewentualnie poprawki po tobie). Razem wyjdzie 7-8 tys netto i strona gotowa - bez marudzenia, bez potrzeby poprawiania, z dobrą konwersją.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A powiedz mi ile czasu potrzebowałbym na taki komplet.
Zakładam że zleciłbym to agencji do tego migracja na jakiś w miarę szybki serwer.

Zakładam że content ogarnę będąc jeszcze na tej stronie więc mówimy tutaj o przebudowie strony i postawieniu jej na nowym serwerze a reszta z grubsza kopiuj wklej?

Gnieździ mi się w głowie taka idea by w wakacje coś takiego zlecić tak by zamknąć temat na początku września.

Czy dwa miesiące na taką migracje low budget to wystarczająco dużo czasu ? Mówię już z poprawkami przed odpaleniem serwisu ?

Jak chodzi o pieniądze pewnie jest to do udźwignięcia w jakim sensownym budżecie

Gdyby ktoś potrzebował kiedyś transportu z lotniska w Gdańsku to zapraszam do skorzystania z Rabbit-Trans. Na hasło Zgred lub Forum Pozycjonowania przygotuje dobre rabaty. :D

42 minuty temu, RabbitTransPoland napisał:

A powiedz mi ile czasu potrzebowałbym na taki komplet

Zbierz oferty i sie dowiedz. MOja strona powstawała 4 miesiące ale mnie się nigdzie nie spieszyło.

• Like 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W dniu 8.01.2023 o 13:45, RabbitTransPoland napisał:

A powiedz mi ile czasu potrzebowałbym na taki komplet.
Zakładam że zleciłbym to agencji do tego migracja na jakiś w miarę szybki serwer.

Skup sie na dedykowanej stronie od A-Z z naciskiem na klientów mobilnych, czuli bez zbędnych grafik i innych "dodatków" ciężkie CSS'a, które dostaniesz w gratisie wraz z kupionym uniwersalnym szablonie.  Transport to dla klienta "zło konieczne", bo musi za to płacić , wiec nie będzie go obchodzić czy masz cukierkową stronę Beauty & SPA . Dla klienta ważna jest techniczna użyteczność jaką będzie

- zamawianie transferu
- jakiś kalkulator. gdzie podaje lotnisko z  czyli OD> wybiera miasto docelowe DO  i widzi ile zapłaci + [ Zamów ]

Tylko dedykowana aplikacja. Od razu nie rekomenduje pod tego adoptować WP, bo WordPress jest idealny do prezentacji tekstowych, ale do dedykowanej funkcjonalności aplikacji już nie.

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii