Skocz do zawartości

dowcip miesiąca

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

perełka:

"Adresów do najlepszych katalogów SEO-Friendly , nie znajdziesz w wyszukiwarkach, nie są przez nie indeksowane"

a kawałek wyżej:

katalog SEO friendly - to katalog, który dzięki swojej budowie pomaga w podniesieniu pozycji strony zgłaszanej do katalogu w wyszukiwarkach.

Atutami takich katalogów są:

- stosują linki bezpośrednie, a nie przekierowania

- mają takze zwykle zainstalowany rewrite mod, co sprawia ze Twoje linki bezpośrednie będą szybciej zaindexowane przez wyszukiwarki.

prosto z aukcji ->> https://allegro.pl/item169643217_reczne_kat...w_seo_pr_4.html

brak sygnatury

"Adresów do najlepszych katalogów SEO-Friendly , nie znajdziesz w wyszukiwarkach, nie są przez nie indeksowane"

to jest hit:)

chyba kupie z 10 tych "katalogowań" w niezindexowanych katalogach seo-friendly:P

dowcip miesiąca

• 2 tygodnie później...

Z ciekawości (i może troszkę z nudów i zaspania z samego rana) napisałam do tego kolesia na gg udając, że jestem kompletnie zielona w tych sprawach i oczywiście zainteresowana jego ofertą. Dowiedziałam się samych nowości :> Oto skrót:

- aby rozpocząć katalogowanie, strona musi być już zaindeksowana w google.pl i może się znajdować na ok. 400 pozycji;

- odnośnie katalogów "SEO frendly", które nie są zaindeksowane w google, napisał, że sam nie wie o co mu chodziło;

- "rewrite mod" - nie wie co to jest i jak działa... muszę zacytować "to pewien skrypt dzięki ,któremu jest tak ,a nie inaczej"

- za zbyt wiele linków google banuje stronę.

Chciał nawet wystawić aukcję specjalnie pod moje potrzeby :> Za odpowiednią opłatą dodałby moją stronę do google... bo w końcu tylko taką można katalogować. No po prostu ręce opadają, tym bardziej jeśli reakcja na sprostowania wyglądała następująco: "ja robie to co robie i nie obchodzi mnie to". No jasne, bo czemu miałoby go interesować to za co bierze kasę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności