Skocz do zawartości

Nagły wzrost linkow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Zaobserwowalem na swojej stronie www.coolbody.pl nagły wzrost linkow z kilkudziesieciu (60-90) do 137000 !! Wzrost nastapil w max 2 tyg bo wtedy ostatnio sprawdzalem. Linkuje strone od okolo 6 miesiecy po ok 15-30 linkow dziennie.

Co to może byc ?? Moge za to dostac bana od google ? Mogła mnie konkurencja dodac do jakiejs spamiarki ?

Może rekinowi chodziło o ilość linków po wywołaniu w google komendy

+nazwadomeny.pl

Jeśli tak to nie przejmuj się tym za bardzo bo u mnie skoczyło kiedyś z 60 do 10000, po tygodniu miałem już tylko 900 a po dwóch 300. Po prostu linkuj dalej i nie przejmuj się tym.

własnie chodziło mi o te linki po wpisaniu "link: coolbody.pl" w google ...

Czyli nie mam sie czym martwic ?? :-) ;-)

hm...nie jestem żadnym fachowcem od pozycjonowania, ale, faktycznie nie masz się co martwić ani co cieszyć....

wpisz to co wyżej tylko bez spacji "link:coolbody.pl" i zobaczysz ile jest BL .....

MZ

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności