Skocz do zawartości

PR10 szuka zamiany...!

Piotr-crea

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

Mam stronke PR10 (to znaczy napewno bede mial) i szukam zamiany....

Rustubrick.gif:tancze:

Chyba napisze do Google zeby sie ze mna zamienil linkiem, napewno mnie wrzuca na ich index!!!!

Dziekuje RustyBrick (ruski byk!)

Zamien sie automatycznie linkiem! Auto link Demo

Oszczedzisz czasu, popatrz na stronke hotel Paris i rachat de credit

a jesli juz koniecznie chcesz pic, to posty umieszczaj od razu w dowcipach albo koszu :tancze:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czesc!

Prawda ze nic nowego, juz ponad rok temu wedlog tego narzedzia powinienem miec PR10!!!

Chyba mieli czas zeby cos poprawic, chyba ze ich to nie rusza..., licza na klikaczy a nie na lodzi ktorzy szukaja powarznego narzedzia.

Zreszta nie ma sie co dziwic! Nie tylko oni tak robia. :P;)

Hej

Chyba mieli czas zeby cos poprawic, chyba ze ich to nie rusza..., licza na klikaczy a nie na lodzi ktorzy szukaja powarznego narzedzia.
please use with the intention of entertainment purposes only.

Jaz zrobić poważne narzedzie:

1. Kupić kurczaka.

2. Ugotować.

3. Poobgryzać kości.

4. Zakląć kości przy pomocy dowolnego rytuału zaklinania kości.

Ja stosuję tą metodę od kilku tygodni i muszę przyznać, że mam lepsze wyniki od zaglądania w szklaną kulę a nawet od wróżenia z rybich pęcherzy. :rolleyes:

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

licza na klikaczy a nie na lodzi ktorzy szukaja powarznego narzedzia.

Ja myślę, że oni raczej liczą na frajerów, co myślą, że znajdą tego typu powarzne narzędzie, w dodatku z ortem wewnątrz.

Popatrz sobie na Twoje strony cwaniaku przed krytykowaniem:

"pokazono n rysunku"

Jezeli brakuje Ci przycisku "a" w klawiaturze, rob copy-past.

Ciekawy jestem w dodatku co Ty bys pisal po dziesieciu latach okresu nie pisania po polsku?!?

A jezeli nie masz nic do powiedzenia to nie siej linkow z glupimi komentażami (dedykas)

A posmiac sie z RustyBrick mozna...

licza na klikaczy a nie na lodzi ktorzy szukaja powarznego narzedzia.

Ja myślę, że oni raczej liczą na frajerów, co myślą, że znajdą tego typu powarzne narzędzie, w dodatku z ortem wewnątrz.

Popatrz sobie na Twoje strony cwaniaku przed krytykowaniem:

"pokazono n rysunku"

Jezeli brakuje Ci przycisku "a" w klawiaturze, rob copy-past.

Ciekawy jestem w dodatku co Ty bys pisal po dziesieciu latach okresu nie pisania po polsku?!?

A jezeli nie masz nic do powiedzenia to nie siej linkow z glupimi komentażami (dedykas)

A posmiac sie z RustyBrick mozna...

No to jest jakiś język, którym się posługujesz sensownie? bo widzę, że i w angielskim braki...

Niestety nie ukryjesz swoich zamiarów w taki prosty sposób. No bo inaczej to po jaki dzwon biegasz po takich stronach?

Zamiast się wściekać, wyciągnij nauczkę i więcej nie pisz o 'predicted pagerank', bo niestety niezbyt dobrze to świadczy o twojej seo wiedzy. No i nie bierz, aż tak wszystkiego do siebie, szkoda zdrówka, lepiej wypić jakiś toaścik za tą 10-kę :rolleyes:

A tak na marginesie: na keyword 'predicted pagerank' jestem no.2 w Google! (tych us-en) chociaż to nie moje narzędzie... He, he :) Liczy się skutek!

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności