Skocz do zawartości

Linkowanie a serwery

kubikkk

Rekomendowane odpowiedzi

moge wiec prosic o jakas porade eksperta, o w miare tanie i skuteczne rozwiazanie? - bo nie mozliwe jest bez duzych nakladow finansowych posiadanie roznych ip... Czy zatem odradzasz te darmowe rozwiazania tylko dlatego iz inni tez z nich korzysci ciagna? a moze byc i tak ze obie strony beda zadowolone - ja i oni :tancze:?

Jako naczelny ekspert i guru wszech gurów doradzam lekturę forum. Jeżeli masz czas, chęci i trochę umiejętności, to wypozycjonujesz się sam. Jeżeli nie, to przy zleceniu komuś pozycjonowania będziesz wiedział czego oczekujesz, za co zapłacisz i jakimi sposobami zostanie to osiągnięte.

.

Aby zarabiac trzeba na poczatku zainwestowac.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

kubikk dostałeś radę - rób jak uważasz.

chcesz zarboić 200 zł to musisz wydać 20zł - chcesz więcej widaj więcej.

Nie przekonuje to ciebie rób po swojemu.

Tylko potem nie zadawaj pytań (jakie co chwile można znależć na forum).

Jak zrobić przekierowanie 301 na free.pl.

Jak dać adsensa na za.pl ?

czy mogę alias przekierowac na nową domenę?

.... itd

mrtn i oby jak najmniej było trego typu postów.

ale jakieś darmówki na proste strony tematyczne, statyczne typu wizytówki to można sobie zrobić na darmowych serwisach, typu republika itp. ale to jest wstęp do wstępu w budowie zaplecza.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Na serwer nie potrzeba duzo kasy, bo mozna znalezc juz cos przyzwoitego na start za 50zl / rok. W dodatku czasem platnosci rozlozyc w czasie wiec np. wydac 15zl na 3 miesiace to nie jest duza kasa. Tak samo zamiast domeny .pl mozesz kupic .com lub nawet regionalna. I tym sposobem zminimalizujesz koszty, a jak sie rozwiniesz to bedziesz mogl zakupic porzadniejszy serwer ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

dzieki - aha a jesli np: zdecyduje sie na kupienie 2 kont za 50 zl, ale u tego samego dostawcy to jak jest z ip - daja tego samego (bo dla malych klientow udostepniaja jeden podzielony na uzytkownikow serwer), czy tez kazdy klient nawet z malym kontem posiada odrebne ip, a ja kupujac 2 konta w tym samym "sklepie" nie przeplace i uzyskam 2 rozne adresy?

Każdy kto je udostepnia ma w tymjakiś cel i zarobek.

celem może być promocja firmy jak ovh.org i nie koniecznie mają w tym jakiś bezpośredni zarobek jedynie pośredni :). Zaznaczam że nie jestem zwolennikiem, ale jednocześnie też nie jestem przeciwnikiem bo jak są to niech i będą.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

W regulaminie mozesz znalezc punk 'regulamin moze ulec zmianie', nastawiasz sie np. na reklamy Adsense i klops, bo po pol roku wprowadzą własne reklamy:)

Ponoc nie ma nic za darmo...

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Opcja minimlana nie jest trudna, ale przytoczę ją:

Kupić małe konta w firmach z min. 2 letnim stażem i pełnymi danymi rejestracyjnymi na stronie.

Domeny rejestrować zawsze niezależnie od hostingów u któregoś z duzych dostawców home.pl, az.pl itp.

Ceny domen - patrzeć na przedłużenie - 12 miesięcy zleci za nim się obejrzysz, a właśnie wtedy domena ma juz fjaną wartośc do pozycjonowania.

Jak zaczniesz na tym sensowanie zarabiać - to trochę potrwa (bo niektóre wyniki idą w górę miesiącami). możesz hosting kupić poważniejszy wraz z kilkoma IP

to wszystko.

- Zaczynałem od darmowych kont. 2 z nich jeszcze jako-tako działają, ale ich właściciel ma z adsensa pewnie tyle że starczyło by na doooobry hosting - po za tym domeny się wzmocniły i możnaby na nich zrobić fajne rzeczy .. gdby należały do mnie.

- Kupiłem też wszystkie małe konta na Allegro (były nawet po 10 zł he he) dzisiaj działają z tego 3 (:) ). A zasada jest prosta: nie ma kont z niograniczonym transferem, usługa musi minimalnie chociaż kosztować a 10zł to koszt obłsugi via e-mial i DANE FIRMY musza być dostepne.

Dlatego też to co piszę wynika z doświadczenia i to starego skąpca, który przejechał sie na pseudo-oszczędzaniu. Przyjmij do uwagi serca i zaoszczedż mnóstwo czasu i kilkanaście domenek z PR 3,4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności