Skocz do zawartości

Zaplecze dla systemów wymiany linków.

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Jak stworzyć wartościowe zaplecze dla systemów wymiany linków? Wiadomo każdy posiada kilka katalogów, ale mają one coraz mniejszą wartość dla systemów, ba do niektórych nie są przyjmowane, lub otrzymują śmieszna liczbę punktów. W jaki sposób mogę jeszcze uzbierać troszkę punktów?

Musisz zniżyć sie poziomem do innych śmieci w systemach (taka jest ich wada) inaczej będziesz zawsze sie wkurzał widzą swoje linki na syfie którego normalnie byś się wstydził.

Na wszelki wypadek postraj się o coś odrobinę lepszego, ale nie przesadź bo szkoda pary.

Musisz zniżyć sie poziomem do innych śmieci w systemach

Tak to prawda, nikt nie dodaje do systemu swoich najlepszych stron.

Ale jakie konkretnie mogę stworzyć wartościowe zaplecze dla systemów oprócz katalogów, słyszałem coś jeszcze o opisach gg...?

Jezeli stworzysz 20 stron z wartosciowym contentem i dodasz je do system dojdziesz do wniosku ze nabili cie w butelke przydzial punktow praktycznie z kosmosu.

Mozes dalej tworzyc swoje wlasne stronki ale minimum 100 kazda na innym IP itp, itd.

Pytanie tylko czy masz czas.

Spam i smieci zawsze beda.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

nie ma czegoś takiego jak

wartościowe zaplecze dla systemów wymiany linków

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności