Skocz do zawartości

PowerLINK (normalne strony) i EroPowerLINK (erotyczne)

frozen

Rekomendowane odpowiedzi

PowerLINK.pl - system wymiany linków do "stron normalnych".

EroPowerLINK.pl - system wymiany linków erotycznych (zgdonych z prawem)

Systemy maja linki statyczne zmienne co 24 godziny (w podobny sposób jak linkor i linkuj)

Wg mojej (i pewno waszej tez obserwacji takie linki działaja na zasadzie pojawiania sie newsa na stronie i potrafią dac bardzo dużego kopa

Systemy sa nowe ale sa juz strony w systemie.

Dodatkowo stron bedzie szybko przybywac bo chce zainwestowac w jego reklame.

Zapewniamy ze system przez kilka miesiecy nie bedzie nic brać dla siebie tzn przez kilka miesiecy powinny byc maksymalnie mocne.

W pozniejszym okresie bede z niego takze korzystac i jakis niewielki procent bede brac dla siebie ale na pewno priorytemtem bedzie dla mnie by system był dalej mocny i duzo dawał.

Więc tak jak pisałem przez pierwszych kilka miesiecy stawiam tylko na rozwój systemu czyli na to by system jak najwiecej wam dawał i był maksymalnie mocny.

Wkrótce bedzie także program partnerski.

Dodatkowo bedzie takze licznik ilosci storne ktore sa w systemie.

Zapraszam do dodawania swoich stron i do korzystania z systemu.

Wszelkie uwagi mile widzaine zarowno na naszym forum www.forum.powerlink.pl jak i tu.

Na wszelie zapytania bedziemy starli sie odpisywac jak najszybciej.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym na twoim miejscu nie unikał tematu prowizji. Nie owijaj w bawełnę, tylko powiedz od razu np. 10% moje i sprawa jasna. Teraz mówisz "niewielki procent", ale dokładnie nie wiadomo, czy 2, czy 12. Poczytaj sobie watek o linkornie i propozycjach zmian? Czy to dobry pijar dla systemu?

Eksperyment Discover.pl

Generalnie znacznie ma głownie PR i ilosc zaindexowanych przez google podstron.

System ma działac podobnie jak linkuj i linkor z tym ze załozenie jest takie ze ma byc znacznie mocniejszy ( ma mniej brac dla siebie a wiecej dawac uzytkownikom ).

Nie ma linków dynamicznych zmieniajacych sie przy kazdym odswiezeniu strony a jedynie linki zmieniajace sie co 24 godziny + dodatkowo mozliwosc na www.eropowerlink.pl linkowania stron o temtyce erotycznej.

W niedalekiej przyszłosci w obu systmach chcemy uruchomic jeszcze dodatkowo mozliwosc dodawania boksów.

W systemach jeszcze przez długi czas nie bedzie naszych stron - priortetem jest aby system był mocny i na razie przez długi czas nic nie bedzie zabierał dla siebie.

Strony juz sa w systemie ale czekamy jeszcze kilka dni az w systemie znajdzie sie wiecej stron i pierwsze zapodanie linków powinno byc poniedziałek-sroda ( czekamy poprostu az pozbiera sie wiecej stron ) a pozniej tak jak pisałem wymiana linkow co 24 godziny.

Tak wiec zapraszam do dodawnia stron.

Jezeli bedziecie mieli jakies problemy z systemem, instalacją itp to piszcie !

pozycjonowanie linki - interesuje Cię pozycjonowanie ? potrzebne Ci linki ?

Zapraszamy - Darmowy System Wymiany Linków PowerLINK.pl i EroPowerLINK.pl

System EroPowerLINK.pl - (głownie strony erotyczne - ale nie tylko bo mozna dodac normalne strony tez ) - jednak wiadmo ze linki ze stron o tej samej tematyce sa najmocniejsze wiec z tego wiadomego powodu glownie takie strony opłaca sie tam najbardziej dodawac

A wiec system EroPowerLINK juz wystartował pełna para i linki sa juz pobierane co 24 godziny.

Stron przybywa bardzo duzo i bardzo szybko :)

Natomiast jezeli chodzi o PowerLINK.pl to jeszcze nie było zapodania pierwszych linków bo cały czas czekamy az pozbiera sie wiecej stron ale w tym tygodniu i PowerLINK powinien ruszyc pełna para bo uzytkownicy dodaja strony do systemu ale nie w takim duzym tempie jak do eropowerlink wiec dlatego jeszcze chwilke poczekamy z odpalaniem pierwszych linków na PowerLINK - ale bedzie to w tym tygodniu.

Pamietajcie ze stawimy aby systemy były b. mocne i zapewniam ze długo, długo system nic nie bedzie zabierał dla siebie.

Przez kilka miesicy bedą w nim tylko wasze linki - wiec system naprawde bedzie b. mocny.

Hmmm a po co tworzyć 2 systemy jak można to zrobić szybciej i wygodniej w jednym? Podoba mi się rozwiązanie, które poraz pierwszy widziałem w linkme.pl, dodawane strony były podzielone na kategorie i można było sobie wybrać czy chcemy mieć u siebie linki z branży ero ale też czy nasze linki mogą być wyświetlane na takich stronach. IMO takie rozwiązanie to mniej pracy dla Was i więcej korzyści dla użytkowników, bo jeśli ktoś ma stronę ero i normalne to musi zakładać 2 konta a tak mógłby pracować na jednym.

Pamietajcie ze stawimy aby systemy były b. mocne i zapewniam ze długo, długo system nic nie bedzie zabierał dla siebie.

Przez kilka miesicy bedą w nim tylko wasze linki - wiec system naprawde bedzie b. mocny.

Po co ty piszesz takie teksty. Boisz sie odpowiedzieć wprost co zamierzasz? A co bedzie po kilku miesiacach? System juz nie bedzie mocny? Będzie kubeł zimnej wody?

Eksperyment Discover.pl

Po prostu zaznaczam ze przez kilka miesiecy nie korzystamy wogole z niego - dbamy tylko o jego rozwój.

Po kilku miesiach gdy zaczniemy uzywac systemu takze do swoich celów bedzie on na pewno dalej bardzo mocny.

Przeciez jak nie bedzie mocny to uzytkownicy z niego beda rezygnowac a na tym chyba nikomu nie zalezy :)

Myslisz że mozna znacznie obnizyc moc systemu i nic na tym nie stracic ?? Tym bardziej ze systemów jest wiele do wyboru i pewno bedzie ich jeszcze wiecej. To juz nie te czasy gdy były 2 systemy i człowiek nie miał praktycznie wyboru. Wiec dbanie o to by system był mocny na pewno jest w naszym interesie.

Chyba kazdy myślący zdaje sobie sprawe z tego ze jak obniży znacznie siłe systemu to straci wielu uzytkowników. Nie martw sie nie jestesmy desperatami ktorzy za wszelka cene potrzebuja linków i tak samo nie jestemy samobójcami by zarżnąć własny system.

Wiec badz spokojny po kilku miesiacach system dalej na pewno bedzie bardzo mocny.

Już mam żal chciałem dla testów dodać sobie pierwszą stronę linkującą i lipa przyjmujecie tylko strony z www w adresie a tak się składa że większośc śmieci mam na subdomenach bez www (myślę że wiele osób podobnie) więc trochę to bez sensu...

A nie możecie zrobić automatu który sprawdz, że jak dodajesz subdomeny danej domeny to już domeny głównej nie możesz dodać. Tak będzie prościej... przecież nie będę do Ciebie pisał w sprawie ręcznego przeanalizowania kilkuset sitów :)

Uważam, że każdą rzecz trzeba na maxa uprościć więc pomyślcie nad automatem sprawdzającym czy ktoś nie robi przeketu na domenach bez www...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności