Skocz do zawartości

PowerLINK (normalne strony) i EroPowerLINK (erotyczne)

frozen

Rekomendowane odpowiedzi

mysle ze moze z czasem to zmienimy ale na razie jest tak jak jest.

Czyli bez www recznie mozemy aktywowac :pytajnik:

Dwie uwagi:

1. nie mów potencjalnemu klientowi że się nie da, bo go stracisz

2. podaj dokładny czas w jakim system będzie darmowy oraz dokładny procent % mocy, który zamierzacie pobierać i z jakich stron.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy w tym systemie strony są akceptowane ręcznie? Przyjmowane są katalogi? bo mam już dość systemów które co trzeci link wstawiają na katalogu w którym i tak wszyscy mają już wpis bo inaczej nie miałyby podstron.

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

czy w tym systemie strony są akceptowane ręcznie? Przyjmowane są katalogi? bo mam już dość systemów które co trzeci link wstawiają na katalogu w którym i tak wszyscy mają już wpis bo inaczej nie miałyby podstron.

Do systemu sa przyjmowane katalogi.

Generalnie jakość stron powinna byc podobna jak w linkuj i linkor...

Zreszta mogłes sam sie przekonac ze póki linkor działał dobrze czyli gdzies do około wrzesnia ( czyli kiedy nie było jeszcze tak wielkich naduzyc) to linki z tego typu stron jak najbardziej sprawdzały sie. Spokojnie linkami z tego typu stron mozna wypozycjonowac swoje strony wysoko na trudne hasła.

pozycjonowanie linki - interesuje Cię pozycjonowanie ? potrzebne Ci linki ?

Zapraszamy - Darmowy System Wymiany Linków PowerLINK.pl i EroPowerLINK.pl

ale powiedz, po co mi jeszcze jeden link z katalogu w którym i tak mam już wpis i to w kilku kategoriach. Dostaję wiec dodatkowego linka z domeny i ip która już do mnie linkuje.

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

Pisałem juz o tym kilka razy ale powtorze ostatni raz.

Na razie nie - za kilka miesiecy prawdopodobnie tak, ale konkretnie teraz nie wiem jaki niewielki procent, na razie wogole o tym nie myslimy - chcemy sie skupic tylko i wyłacznie na rozwoju systemu.

Dbanie o to by system był mocny jest takze w naszym interesie - w czasach gdy nowych systemow jest coraz wiecej to włascicielom powinno zalezec coraz bardziej by własnie ich system był mocny.

Mocny system = duzo userów i tym sie bedziemy kierowac.

Mysle ze tu jak najbardziej beda działac prawa ekonomi - czyli nie opłaca się osłabiac systemu w interesie zarówno uzytkowników jak i własciciela.

Pozatym "darmowy" to bardziej chodzi oto ze nie płaci sie za jego uzywanie - zwróć uwage jak jest w przypadku linkor i linkuj - oba systemy podają że są darmowe :(

Pozatym "darmowy" to chyba bardziej chodzi oto ze nie płaci sie za jego uzywanie - zwróć uwage jak jest w przypadku linkor i linkuj - oba systemy podaja ze sa darmowe.

To tylko taki myk reklamowy :) Jak neozdrada i telefony za 1zł

Dla mnie to trochę dziwna polityka, żeby najpierw udostępniać system bez prowizji a po jakimś bliżej nie określonym czasie pobierać nieokreśloną prowizję. Ja wolałbym jasno sprecyzowane zasady, ale liczę, że znajdą się i tacy którym spodoba się Twoja koncepcja.

Rozpusta może nie oceniajmy...

Powerlink moja rada - Określ że np teraz nie ma prowizji a potem system bedzie zabierał dla siebie od 10 do 20% mocy i wtedy będziesz miał spokój :)

sir nimek -

Nie ukrywam ze w pozniejszym okresie takze bedziemy korzystac z tego systemu ale nie moge ci napisac w jakim procenice bo naprawde tego nie wiem, nie myslimy na razie o tym (jezeli koniecznie tego chcessz i bedzie cie to satysfakcjonowac to moge ci orietnacyjne napisac ze powinno to byc do ok 5 % ).

Wydaje mi sie ze najwazniejsza rzecz jest to zeby system był mocny i my bedziemy starali sie to zapewniac a jego moc nie zalezy wcale glownie od tego na ile wykorzystuje go własciciel ale najwieksze znacznie ma czy w systemie sa oszusci ktorzy mają punkty bez pokrycia. Zwroc uwage na linkor - jeszcze 2 miesiace temu za 80 % stron były punkty bez pokrycia.

Możesz pochwalić się ile macie domen w systemie ? Jeśli powiedzmy jest już coś koło 500 to znaczy że już można coś dodać...

Mnie osobiście podobał sie linkorn bo tam czy domen był 200 czy tak jak teraz 3100 jest to po prostu jasno napisane - ja lubie takie rzeczy więc jak możesz zrób mi przyjemność... :) skoro nie możesz napisać tego tutaj pisz na PW.

Ale pytanie dlaczego 24 godziny? Przeciez to jakas kaszana (wiesz ze jest teoria, ze google potrafi oceniac ktory link jest "kupiony"? zgadnij na jakiej podstawie...)! Jak linkorn dawal na 1-2 miesiace to juz ludziom nie pasowalo. Nie twierdze ze ma byc linka na 99lat, ale pol roku to takie wzgledne minimum.

Oczywiscie Twoj system - Twoje decyzje. Poczekam, moze zmienisz polityke to dodam pare stronek.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 3 tygodnie później...

Juz wkrotce ciekawe zmiany.

Prawdopodobnie zmniejszymy ilosc linków wyswietlajacych sie - czyli zamiast 5 beda 4 na podstronie.

Dzieki temu beda one mocniejsze niz w innych systemach i dodatkowo prawdopodobnie dodamy mozliwosc dopisania 2-3 słów opisu do linku. Czyli link bedzie wyswietał sie z krotkim opisem.

Zmiany te powinny wpłynac korzystnie na pozycjonowanie - linki beda mocniejsze a dodatkowo dzieki dodaniu krotkiego tekstu/opisu bedzie mozna zrobic pewne powiazanie tematyczne strony z linkowanym hasłem wiec linki powinny byc mocniejsze ( bedzie ich mniej i linkowane hasła beda mogly wystepowac na stronie - przy opisie linku )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności