Skocz do zawartości

PowerLINK (normalne strony) i EroPowerLINK (erotyczne)

frozen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy sam administrator korzysta. Fajnego posta ma na forum:

"This forum moderated by human?

Hi, I collect unmoderated base of forums. I do not wish to create problems. I respect work of moderators.

Please if this forum moderated by human , remove this topic and I shall remove you from the base. Thanks ;)"

Podpisany przez test forum bot.

Eh. Gdyby wszyscy spamerzy byli tacy... :)

Co do samego systemu (żeby nie było że offtopic :P) to wczoraj dodałem jedną stronę do testów i mam problem z kodowaniem. Strona ma utf-8 i zamiast pl krzaków w linkach wyświetla mi '?'. Jeżeli ktoś wie co z tym zrobić to proszę o info.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

.::JARO::. żeby mnie ktoś mógł zrozumieć , to minimalnie musi wejśc na strone systemu i poczytac.

Jest ogranicznenie, że ... a ... szkoda mi czasu na taki bezsensewny system.

żeby mnie ktoś mógł zrozumieć - lubie pólnocy spędzić z systemami.

Tu przez pól nocy nie dalo sie dodać żadnej strony.

Być moze Pawka probowałes dodac do systemu roznego rodzaju ZAFILTORWANE smieciarki, katalogi i tego typu strony z ktorych warotsc linków jest znikoma lub nawet szkodliwa - tego typu domen (z filtrem ) nie dodasz juz do www.powerlink.pl

Dbamy o to by w systemie nie było juz zafiltriwanych domen.

Jezeli masz jakies problemy z aktywacja stron ( bo przez zbyt wiele zabezpieczen zdarzaja sie czasami ) to pisz na maila lub gg admina lub na forum powerlinka.

Na pewno takie strony nie majace filtra szybko ci aktywujemy. Przyjumjemy oczywiscie qlweb, dmoz i inne strony tworzene nawet takze pod system - byle by nie miały filtra ale dmoza bez filtra to juz raczej ciezko znalesc :D

pozycjonowanie linki - interesuje Cię pozycjonowanie ? potrzebne Ci linki ?

Zapraszamy - Darmowy System Wymiany Linków PowerLINK.pl i EroPowerLINK.pl

powerlink: przydałaby się synchronizacja kont w systemie z kontami na forum. W sieci i tak za dużo jest miejsc, w których trzeba się rejestrować.

Druga sprawa to kodowanie utf-8. Czy system poprawnie wyświetla polskie znaki w linkach na takich stronach?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

ja nie mam problemu z instalacja swoich stron :( w żadnym z systemów :D

Dobrze ze sa ograniczenia, gdyz wtedy nie kazda strona bedzie dodana, a zwlaszcza taka która moze zaszkodzić innym.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 1 miesiąc temu...

Witam,

Wielu z was pisalo, ze wada systemu jest brak kodowania linkow do utf. Zostala wlasnie wprowadzona nowa wersja instalacyjna w ktorej mozna wybrac kodowanie: iso lub utf-8. Prosze pamietac ze zmienil sie tez kod ktory wstawia sie na strone. Jesli ktos ma juz zainstalowany system i chce zaktualizowac go do nowszej wersji musi zmienic kod i pliki: powerlink.txt i powerlink.php. Najnowsza wersje mozna sciagnac na kazdej stronie powerlink.pl. Szczególy dotyczace instalacji i aktualizacji do nowszej wersji sa w faq.

Ci ktorzy mieli strony w php 5 mogli miec do tej pory problemy z aktywacja. Nowa wersja skryptu je eliminuje.

Bledy ktore moga sie pojawic przy aktywacji stron zostaly dokladnie opisane w pomocy w panelu uzytkownika. Jest tam tez forumarz kontaktowy dla tych ktorzy nie beda mogli aktywowac strony lub beda chcieli dodac strone bez www.

Mamy nadzieje ze wszystkie te zmiany ulatwia wam korzystanie z systemu. W razie jakichkolwiek pytan czy problemow zawsze mozna do mnie napisac na tech[at]powerlink[dot]pl, albo bezposrednio na gg.

Wszystkie wasze uwagi ktora sa tutaj i na naszym forum sa brane pod uwage i krok po kroku beda realizowane.

aha.. nker pisales ze nie mozesz sie zalogowac podaj mi swoj login to sprawdze to.

Jesli macie jakis problem i chcecie zeby byl rozwiazany to musicie do mnie napisac. Na tym forum nie jestem az tak czesto.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Bez urazy Panowie ale jest poprostu źle, i już nie chodzi o to iż czekam, aby ktoś ręcznie aktywował moją strone, na której jest wszystko dobrze zainstlowane, a system wywala ze nie, tylko o to co można zobaczyć na forum, zerknij cie koniecznie na poniższy adres, a dowiecie się dużo o pozycjonowaniu:

https://www.forum.powerlink.pl/viewforum.ph...2329980ace394da

Dobry kontakt z Adminami bardzo się przyda gdyż problemów przy instalacji jest dużo.

Już sam pomysł z wprowadzeniem sprawdzania w google czy po wpisaniu adresu dodawanej strony znajduje się na 1 miejscu jest dziwnym pomysłem.

A co jak ktoś próbuje podszyć się pod markę. Znam wiele strony pozycjonujących na frazę maxior itd.

Radzę to usunąć i kontrolować strony ręcznie a nie przy instalce wkurzać użytkowników.

adres strony na którą zainstalowałem system to www.cheatercenter.info, wysyłalem juz maila ale bez reakcji

Mail juz poszedl. Chodzi o podstrone https://www.cheatercenter.info/forum.php i te podstrony ktore od niej odchodza. Brak na nich linkow.

Już sam pomysł z wprowadzeniem sprawdzania w google czy po wpisaniu adresu dodawanej strony znajduje się na 1 miejscu jest dziwnym pomysłem.

Strona musi byc na pierwszym miejscu w google - to jedna z podstawowych zasad. gdy domeny nie ma na 1 pozycji to jest to czesto objaw filtra. Chcemy zeby w systemie byly strony bez filtra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności