Skocz do zawartości

PowerLINK (normalne strony) i EroPowerLINK (erotyczne)

frozen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

frozen, te linki były na stronie głównej systemu PowerLINK :good: Ogólnie powinny być takie frazy blokowane przez automat ;) W sumie prosty skrypt który zabrani dodawania X fraz.

Ja bym jeszcze proponował dodać link do skryptu "klienta" który ma być instalowany na stronach w bardziej widocznym miejscu :P Bo nie ukrywam że sam zwątpiłem bo nie mogłem takowego znaleźć, dopiero przez przypadek zobaczyłem że w logu jest...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

A ja się chciałbym się dowiedzieć się dlaczego jak próbuje się dodać stronę to wyskakuje:

INSERT INTO sites (sid,uid,site_url,site_pr,site_pages,site_points,add_date,active,links_txtfil
e) VALUES ('','1874','www.forum.webhelp.pl','
Notice: Couldn't get Pagerank for www.forum.webhelp.pl. Got: [] in /home/users/powerlink/public_html/google_pr.class.php on line 211
0','','0','2008-05-13 14:24:15','0','60')
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 't get Pagerank for www.forum.webhelp.pl. Got: [] in /home/users/powerlink/publ' at line 2

Widać chłopaki system idzie na dno.

Szkoda bo fajnie się zapowiadał.

Pozdrawiam,

zBycHeCk

Co to cholera błędów nie można zgłaszać?

gzzz

frozen kolego rozwijacie chociaż ten system?

Od miesiąca ledwo ponad 800 domen w systemie, żadnych nowości, żadnych zmian.

Zero promocji systemu, zero klakierów na forum, rozruszajcie go, przecież to nie takie trudne.

Heniek.

gzzz

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Ty Zbigniew zrób coś z tym:

INSERT INTO sites (sid,uid,site_url,site_pr,site_pages,site_points,add_date,active,links_txtfile) VALUES ('','1874','www.nazwa.pl','

Warning: error_log(error_log) [function.error-log]: failed to open stream: Permission denied in /home/plink/public_html/google_pr.class.php on line 102

Warning: error_log(error_log) [function.error-log]: failed to open stream: Permission denied in /home/plink/public_html/google_pr.class.php on line 103

0','3380','0','2008-07-08 18:03:16','0','600')

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'function.error-log'>function.error-log]: failed to open stream: Permission d' at line 2

gzzz

Czy tym systemem w ogóle ktoś się jeszcze zajmuje?

Dobry system, a taka olewka, szkoda.

Podczas aktywacji strony pojawia się błąd:

Fatal error: Cannot redeclare check_domain_in_google() (previously declared in /home/site/15439/www/include/function.inc.php:325) in /home/site/15439/www/include/function-activate.inc.php on line 415

Jakiś burdel w kodzie...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ty Zbigniew zrób coś z tym:

Jaki Zbigniew? :)

Czy tym systemem w ogóle ktoś się jeszcze zajmuje?

Tak, nadal sie nim zajmuje.

Mielismy awarie przy aktywacji stron. Problem dotyczyl tylko aktywacji nowych stron. Te, ktore byly juz w systemie caly czas byly caly czas obslugiwane - byly na nich rozmieszczane linki.

Teraz wszystko juz dziala :)

W razie jakis problemow prosze o kontakt. Najlepiej wyslac jest wiadomosc przez panel uzytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności