Skocz do zawartości

PowerLINK (normalne strony) i EroPowerLINK (erotyczne)

frozen

Rekomendowane odpowiedzi

Zbigniew coś chyba nie bardzo naprawiliście. Pewny jesteś? Pomijam już czas reakcji na zgłaszane błędy.

INSERT INTO sites (sid,uid,site_url,site_pr,site_pages,site_points,add_date,active,links_txtfil
e) VALUES ('','1834','www.nazwa.com.pl','
Warning: error_log(error_log) [function.error-log]: failed to open stream: Permission denied in /home/plink/public_html/google_pr.class.php on line 102

Warning: error_log(error_log) [function.error-log]: failed to open stream: Permission denied in /home/plink/public_html/google_pr.class.php on line 103
0','2670','0','2008-07-14 11:33:42','0','600')
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'function.error-log'>function.error-log]: failed to open stream: Permission d' at line 2

gzzz

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak próbuję dodać domenę, od prawie 2 miesięcy wam mówię o tym błędzie.

A wy udajecie, że go naprawiliście.

A guzik naprawiliście, jak wam brakuje koderów wystarczy poprosić o pomoc.

To dziwne bo strony sa caly czas dodawane do systemu - dzisiaj, wczoraj, przedwczoraj.

Sprobuj dodac ponownie. Jak nadal nie bedziesz mogl to podaj adres swojej strony to sprawdze to.

• 5 miesięcy temu...

niestety, straciłem czas na implementację... ;) Wrzuciłem na serwery, nawet dałem wymianę linków na stronę z regulaminem! I...

https://www.live.inaclub.pl/

1067curl-err = 0

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/site/15438/www/activate.php on line 115

Cóż :) Chciałem na forum zgłosić błąd, ale okazuje się, że forum a system wymiany linków to dwie różne sprawy i znowu wymagana dodatkowa rejestracja. Lipa troszkę;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności