Skocz do zawartości

nowy katalog, dlugie opisy, rss, tagi

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny katalog, "zasady" też, czyli WYCINAMY NIEWYGODNĄ KONKURENCJĘ :closedeyes:

iop> Hello,

iop> Your website "Projektowanie aplikacji" has been deleted from our index.

iop> Greetings,

iop> Webmaster of Wzrost, katalog.wzrost.com

Jest to Wasz katalog i Wasze swiete prawo do usuwania wpisow, ale

jezeli uwazacie, ze pewne rzeczy/strony sa dla Was konkurencja i je

pozniej wywalacie, to prosba, by taka informacje umiescic na poczatku

katalogu (lub w regulaminie). Tak samo podaj to na forum

optymalizacja.com. Chyba tak bedzie uczciwiej. Moj wpis

zawieral oryginalny nie powtarzajacy sie content bez jakichkolwiek

znamion spamu.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jesli strona jest oparta na jednej podstronie albo zawiera syf, tudziez w momencie sprawdzania mi sie nie wczytala, to sorry ale robie delate. skoro twoja nie byla smieciem, a porzadna stronka to widocznie mi sie nie wczytala. konkurencja to dla mnie zadna bo siedze w innej dziedzinie, wiec mnie to wali. jesli uwazasz ze byla nieslusznie wywalona to dodaj jeszcze raz albo pisz do mnie na maila, bo pio to nie jest miejsce zalatwiania spraw miedzy userami.

pozdr

ps. i wciaz nie moge zrozumiec dlaczego wszyscy dodaja strony z opisem bez stosowania html. zatwierdzam naglowki, pogrubienia, strong, <a href itd

ps2. odpowiadajac na przyszle pytanie, tak wylatuje duzo stron z katalogu. szczegolnie jednopodstronowe zaplecza, wiec prosze nie tracic czasu na dodawanie takich smieci. od tego jest adder i qlweby

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

jesli uwazasz ze byla nieslusznie wywalona to dodaj jeszcze raz albo pisz do mnie na maila, bo pio to nie jest miejsce zalatwiania spraw miedzy userami.

Zgadzam się z Tobą,że PiO nie jest dla załatwiania prywatnych spraw, ale jeżeli czynisz podobnie do innych, jak w stosunku do mojego wpisu, to uznałem, że to jest sprawa szersza, właśnie na forum, aby przestrzec innych, by nie marnowali czasu.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

kurcze, pierwszy raz ktos ci odrzucil strone??? ile zaplaciles za wpis? nic? no to o co ten big deal? napisalem, chcesz to dodaj jeszcze raz i po sprawie. to nie jest niemoderowany qlweb, jesli strona nie spelnia jakis norm, niestety jest nieakceptowana. to samo jak mi nie zadziala w momencie sprawdzania jej. staram sie nie dodawac wszystkiego jak leci, dzieki czemu strony, ktore sa akceptowane nie maja w sasiedztwie niebieskich linkow ani innych gowien, wiec chyba dobrze, nie? pozdrawiam i wiecej wyrozumialosci.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności