Skocz do zawartości

Komórka

GEGE

Rekomendowane odpowiedzi

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

ta Pani/Pan od biologi zwyczajnie źle postawiła pytanie. Nie zostało jasno określonej jaką komórkę ?

został niesprawiedliwie, 50% miał dobrze

możliwe tylko nie wiadomo czy chodziło o 6030 czy k750i lub n93 ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Powinna być trója

zależy też jaki system oceniania jest: czy od 51% jest dwa (liceum), czy trzy (gimnazjum, podstawówka)

EDIT: powinien iść do sądu :P:) :)

ale to pytanie jest naprawdę źle postawione... No sorry ale z tego wynika, że można rysować komórkę jaką się chce. Chyba, że było powiedziane rysuj komórkę zwierzęcą albo roślinną albo nokie n-gage. No i tutaj rzeczywiście można się przyczepić...

BTW jaki to przedmiot? Biologia czy technika? :)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

na pewno pytanie było dobrze postawione, ale uczeń źle (specjalnie?) je napisał,

nikt nie da zadania pt. 'narysuj komórkę', ale 'narysuj komórkę roślinną / zwierzęcą',

w szkole to klepią, tj. różnice w budowie między nimi, i dam lewą rękę uciąć, że było podane jaką komórkę narysować...

A ja myślę, że zrobił to celowo - żeby sie pochwalić w internecie.

Byc moze. Ale z doswiadczenia wiem, ze takie talenty takze są.

Kiedys w podstawowce na pytanie z fizyki 'Co to jest prąd elektryczny' kolega z klasy napisal, ze 'prąd to jest wtedy gdy włączymy kontakt', inny z kolei na technice na pytanie 'podaj przyklad metali szlachetnych' odpowiedzial 'łyżki, widelce ...'

Jaka szkoda ze wtedy nie bylo aparatow cyfrowych !!!

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

ja już nie będę pisał jak dawno temu mój kolega odmieniał przez przypadki dla niego 'wypadki'

mianownik (kto? co?) potrącona dziewczyna

itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności