Skocz do zawartości

Komórka

GEGE

Rekomendowane odpowiedzi

A ja podejrzewam, że on tego nawet nie oddał do oceny, tylko sam sobie to ocenił. Ew. ktoś innym pismem mu na czerwono wpisał. Dlaczego? Nie ma podpisu... Być może był dalej, po prawej, gdzie kończy się zdjęcie, ale wątpie...

Ay, caramba!

A ja podejrzewam, że on tego nawet nie oddał do oceny, tylko sam sobie to ocenił. Ew. ktoś innym pismem mu na czerwono wpisał. Dlaczego? Nie ma podpisu... Być może był dalej, po prawej, gdzie kończy się zdjęcie, ale wątpie...
aj co wy tak szukacie dziury w calym, nie takie rzeczy sie widzialo u mnie w szkole a nie robili tego zeby sie pochwalic w internecie :) poprostu iniektorzy maja takie poczucie humoru i tyle :D

Niektórzy tak mają - jak coś nie wiedzą to nie oddają pustej kartki tylko sobie coś rysują bo co mają robić przez te kilka/kilkadziesiąt minut. Ja pamiętam najczęściej kolorowałem kratki jak mi się nudziło, a na spr z niemieckiego (kompletnie głupim jestem z tego języka) to pisałem prace po angielsku gdzie wbijałem nauczycielce (ona nie znała angielskiego)

Oj, forumowicze, widać dawno nie chodziliście do szkoły :)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

U mnie na analizie matematycznej czlowiek z grupy na kolokwium narysowal domek z ogrodkiem. Prowadzaca powiedziala mu, ze wiecej korzysci by bylo gdyby poszedl na kawe do baru :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności