Skocz do zawartości

Moje przemyślenia na temat pozycjonowania

Gieromaniak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaaaaaaaa ........... ale ze mnie debil :)

myślalem że słowo gniot - to osoba jakaś

i ta nazwa kojarzyła mi się z kim kto jest głupi itp

widocznie mam coś na sumieniu :rolleyes:

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Dziwny chłopie jestes, jakby ktos tak na mnie powiedział bez zdania racji, to by dostał pewno w zęby bez zadnego ale :rolleyes: 

Nie nazywaj się nawet tak w żartach publicznie ,bo przylgnie tylko do Ciebie znaczek forumowego bałwana i tyle. 

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Dziwny chłopie jestes, jakby ktos tak na mnie powiedział bez zdania racji, to by dostał pewno w zęby bez zadnego ale :)

Nie nazywaj się nawet tak w żartach publicznie ,bo przylgnie tylko do Ciebie znaczek forumowego bałwana i tyle.

Racja, żarty żartami ale tu się opinie buduje :rolleyes:

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Gieromaniak.pl, tym sposobem rozpętałeś burze !

Jak dla mnie fraza jest nieco śmieszna a sam post przeminąłby niezauważony gdyby nie to śmieszne stwierdzenie odnośnie trudnej frazy !

Tak więc na przyszłość powstrzymaj się od przechwał i uwiarygadniania siebie jako autora - Twój artykuł świadczy o Tobie, nic więcej nie trzeba !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Gieromaniak.pl jeżeli teraz napisałeś że zrezygnowałeś już z dodawania stroy do katalogów itp. to jaki ma sens teraz twój artykuł? Czy zobaczymy kolejny artykuł na temat twojego pozycjonowania?

pozdr.

Witam, Więc tak skończyłem z katalogowaniem i postanowiłem napisać artykuł. Skierowany jest on do osób, które dopiero teraz zaczynają swoją przygodę z katalogowaniem.

W sumie dane brałem nie z tego miesiąca, i jak wcześniej wspomaniełem nie opierałem ich tylko na podstawie strony ranking.pl ale również innych źródeł, na wiem, że teraz wynosi on 83%, różnica wyniosłą 5%, a takie różnice można zaliczyć do błedu statystycznego. W innych źródłach ten odsteek oscylował ok. 75% dlatego wpisałem liczbę 78%... I umiem czytać uwierz, a Tobie bym proponował przeczytać mojego poprzedniego posta, w którym zaznaczyłem, że opierałem swoją wiedzę na kilku źródłach, a wymieniłem tylko ranking.pl << Wiadomość skierowana do usera "gizmoo3"

Study in Poland Provide extensive information to international students about studying in Polish universities. / Strona ma pomóc młodym ludziom z zagranicy, którzy zdecydowali się studiować w Polsce

jesli kogos cytujesz, to na przyszlosc dawaj pelne źródla.

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Dam Ci rade jak pozycjoner pozycjonerowi....zrób przyjazne urle....usuń PHPSESSID z linków....daj więcej treści na podstronach....przy budowie podstron nie kopiuj treści z innych stron a jeśli już to robisz to dodaj coś od siebie...usuń takie błedy "open \"mapname\""....z 1,1k zaindeksowanych podstron masz już 400 w suplementalu, w ciągu 2-3 miesięcy będziesz miał 90%....i zapomnij o tej frazie, co o niej wspomniałeś, bo na razie to masz na tą swoją stronę troche więcej wejść niż ja mam na katalog ze stopki..... zapewniam, że jak zmienisz to co napisałem to zauważysz pozytywne efekty.

Kilka pytań jak usunąć phpsessid; o co chodzi z tymi przyjaznymi url'ami ?

Study in Poland Provide extensive information to international students about studying in Polish universities. / Strona ma pomóc młodym ludziom z zagranicy, którzy zdecydowali się studiować w Polsce

pytając o to mowisz jasno ,ze pojecia bladego nie masz o php, a skoro tak jest ,to sam sobie tego nie zrobisz.

JA mam tylko jedno pytanie do EXPERTOW TEGO FORUM i TYCH CO SIE NIMI NAZYWAJA... :)

Czy potraficie jak w cywilizowanym kraju odpowiadac drugiemu czlowiekowi na posty czy poprawiac go tak ,aby nie obrazic go i zmieszac z blotem ( co w niektorych textach ) ???

Kolo cos stworzyl i podzielil sie czekajac na nasze opinie ,a tu taka batalia czy kazdy musi byc idealem co do pozycjonowania jak wy ???

Niedlugo bedzie tak ,ze nikt i nic nie napisze cos od siebie ( juz tak jest mysle ) a jak juz napisze to na pewno nie opublikuje tego na zadnym POLSKIM FORUM bo wiekszosc wlasnie tak podchodzi do takich postow jaki zaprezentowal PAN Gieromaniak.pl

Czy wlasnie o to wam chodzi ?

Bo nie tylko z tego posta widze ,ze wszystko dazy do takiego stereotypu tych podobno najlepszych ( dla mnie jest to odpowiadanie i pouczanie w stylu komunisty ) ...

Tak nawiasem PAN Gieromaniak pokazal fakty moze slowa nie sa pod jakimis kosmicznymi slowami w gorze ,ale sa na numerach 1,2 ,a teraz moze wy podajcie swoje przyklady i do 3 milionow zapytan ???

Wiecej szacunku PANOWIE a jak juz was niesie to starajcie sie nie ublizac w taki ,a nie inny sposob...

POZDRAWIAM.

SetEnv SESSION_USE_TRANS_SID 0 - do .hxtaccess to daj, powinno usunac SID. A przyjazne URL'e - poczytaj o mod_rewrite.

Co do artykułu się nie wypowiadam, ale dobrze, że spróbowałeś coś napisać.Na słowa krzykaczy nie zwracaj uwagi.

Czy wlasnie o to wam chodzi ?

Wyjaśnię na przykładzie ostatniego pytania giromaniaka. Otóż idąc jego tokiem myślenia powinien teraz napisac nowy artykuł o sesjach i przyjaznych urlach, wtedy w jego mniemaniu wywołałaby się kolejna burza mózgów i szczerości i takim oto sposobem wyciągnąłby z forum rzeczowe informacje. I to niby jest ok wg Ciebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności