Skocz do zawartości

<h1> w słowach kluczowych strony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to mój pierwszy post.

Mam pytanie odnośnie indeksowania w google stron kluczowych. Strona ma PR 4, jest pierwsza w google pod pewnymi hasłami. Mam pewny pomysł związany z parsowaniem zawartości newsów i objęciaem słow kluczowych (z meta tagów) w znaczniki <h1>, <h2> i <h3> o parametrze CSS display:inline. Mój CMS robiłby to automatycznie. Jednak pytanie:

Czy przez takie coś Google rozdaje bany? jest to wogóle dozwolone?

ale po co takie alpejskie kombinacje :pisze:

meta tagi i tak pozostana tylko meta tagami, choćbys nawet zmienial im kolor :) Nie trac waznych znacznikow na glupoty, a uzyj w tresci i tyle.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

ale po co takie alpejskie kombinacje :)

meta tagi i tak pozostana tylko meta tagami, choćbys nawet zmienial im kolor :) Nie trac waznych znacznikow na glupoty, a uzyj w tresci i tyle.

chyba nie zrozumiałeś :pisze: jeżeli mam w słuwach kluczowych Samochód, Auto, Blachy

to takie słowa mają być objęte w nagłowki h1, h2 i h3 w treści strony (newsy, artykuły, komentarze itp.)

PHP automatycznie takie słowa obejmie w nagłowki... ale czy google czyta sposób wyświetlenia H1 w CSS ?

tak, googielowi zdarza sie czytac css, a czy je calkowicie "rozumie", to inna sprawa... jeszcze nierostrzygnieta.

jesli masz zamiar upodabniac h1 do zwyklego tekstu tak, zeby zwyczajny user przegladarkowy nie widzial roznicy, to daj sobie spokoj i poszukaj raczej zrodel dodatkowych linkow.

ps. 3 linki w sygnaturze...

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

ja widze 4 linki w sygn.

robienie z h1 tiny text itp nie jest dozwolone - niektórzy twierdz za ban moze byc.

ale jesli h1 jest najwiekszą czcionkąna stronie a h2 tez dużą to spox ale nie ma okreslonej granicy do jakiej mozna zmniejszyc nagłówki mimo ze wielkosci orygianalnego h1 nie da sie stosowac

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Athlan, po prostu trzymaj się głównego zastosowania nagłówków. Stosuj tam gdzie są potrzebne i będą przydatne zarówno odwiedzającym, jak i robotom. Nie rób wszystkiego tylko pod roboty, bo nie na tym to polega.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności