Skocz do zawartości

Foreign ADDER

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

przeglądam ebay.com oraz ebay.co.uk i odziwo niema odpowiedzi na hasło adder catalog (catalogue), pod hasłem ADDER również nie widzę dodawarki (chyba jestem ślepy :rotfl: ) ma ktoś namiar gdzie mozna kupic usługę dodania strony do np. amerykańskich katalogów, z drugiej strony zastanawiam sie czy jest w tym sens, takie katalogi mają wysoki PR, ale czy to wpłynie jakoś na pozycję w google.pl

PS. ktoś ma namiar na spis zagranicznych katalogów o wys. PR, takich gdzie nie czeka sie na dodatnie kilka miesiecy, najlepiej niemoderowane

Może dlatego, że niewiele jest anglojęzycznych qlwebów?

Praktycznie ich nie ma. A już na pewno nie z wysokim PR.

Z drugiej strony nie masz też co liczyć, że nawet po długim wyczekiwaniu Twoja strona zostanie zaakceptowana w jakimkolwiek katalogu z wysokim PR. To nie Polska. Katalogi zagraniczne rządzą się nieco innymi prawami, choć są wyjątki.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

tak sobie zerkam jeszcze na https://www.link-broker.com/ i zbyt mocnych linków do wymiany to nie widzę

... i jeszcze coś takiego

Get over 5400 backlinks for free to your site instantly. Absolutely no cost for link publishers.

na https://www.telalinks.com/register.shtml

ps. co sądziecie o zakupie linku o PR8

https://cgi.ebay.com/PR8-PageRank-8-Text-Li...tem140092154793

z takim linkiem można zdobyć szczyty wszystkich wyszukiwarek :)

Lepiej sprawdź najpierw tę stronę z PR 8. Nie wiadomo co to za twór może być...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

del.icio.us jest ósemeczka na google.pl i google.com co prawda jest sporo linków wychodzących ale i tak myślę że za 3 dychy warto

Radze czytać treść aukcji, bo mówi ona o dodaniu Twojej strony do stron typu de.ici.us, co można zrobić samemu, do tego zwróć uwagę na fakt, że akurat ta strona ma <meta name="robots" content="noarchive,nofollow,noindex"/>.

Załatw mi linka bez nofollow na del.ici.us na na stronie głównej a licytację będziemy mogli rozpocząć od 1k$.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

swego czasu podobna moda na katalogi panowała na dalekim wschodzie.

Ja myślę, że mit katalogów na dalekim wschodzie dalej funkcjonuje. Doszło do tego, że zamykam katalogi z darmowymi wpisami między godziną 6.00-11.00. To szczyt w Indiach, itp. Wschodni koledzy szaleją wtedy. Okazuje się, że moje katalogi najwyższe pozycje mają na Filipinach! Drugim krajem pod względem odwiedzin po USA to Indie. Także wysoko Pakistan.

Także moje skrypty do katalogów bardzo często kupują koledzy ze wschodu.

W sumie nie mam nic przeciwko Wschodowi, gdyby nie ten zalew śmietnikowatych linków...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

a tak właściwie to jest sens dodawać do zagranicznych katalogów, wymieniać sie linkami z zagranicznymi serwisami i uczestniczyć w zagranicznych farmach linków jesli mam międzynarodową domenę a stronę polskojęzyczną no i wymieniam się z międzynarodowymi domenami, zauważyłem ze jest sporo serwisów tego typy https://www.link-broker.com/ i mają w swojej bazie sporo serwisów, w Polsce czegoś takiego nie ma za wiele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności