Skocz do zawartości

prosze o sprawdzenie strony

midor

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jestem nowy na forum

obczytalem sie na maxa

i zaczynam juz troche dzialac

chcial bym prosic zeby ktos bardziej doswiadczony sprawdzil moj serwis i powiedzial mi co jest nie tak

i co nalezy poprawic

www.midor.com.pl

bede bardzo wdzieczny za wszelkie rady

generalnie chodzi mi o poprawnosc serwisu pod katem indexowania w google i nie tylko

jak narazie robie to recznie wklepujac w katalogi itp

nie chce bawic sie w spam

a wiem ze w ten sposob mozna szybko cos zdzialac

mi akurat na czasie nie zalezy

chce to zrobic dobrze

dzieki i pozdro

Tu chodzi o to, ze w title powinny byc slowa kluczowe ale bez przesady, bo w Twoim przypadku to tyle tego wrzuciles, ze po pierwsze to robocik zwraca uwage tylko na kilka pierwszych, a po drugie glupio to wyglada i mnie jako potencjalnego klienta by zniechecilo.

Poza tym masz odpowiedni dzial, gdzie mozna dawac swoje stronki do oceny - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=24

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności