Skocz do zawartości

Zmodyfikowany Katalog Stron Qlweb

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam wszystkich do dodawania swoich stron do mojego nowego katalogu stron postawionego na skrypcie qlweb.

Zmodyfikowany Katalog Stron

- moderowany

- modrewrite

- darmowy

- link zwrotny nie wymagany

- szybki serwer

Kilka modyfikacji, największe dotyczą stron ze szczegółami wpisów. O modyfikacjach można poczytać tutaj.

Pozdrawiam,

thor_in

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Bardzo fajny i przejrzysty katalog.

Wyróżnia sie na + spośród większości katalogów w sieci. Możesz trochę jeszcze popracować nad tą panią z topa :) - troszeczkę poszarpana - jej laptok też :D.

Szybkośc zatwierdzenia i pojawienia się wpisu piorunująca (5 min).

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Fajnie wygląda, choć o trzeciej nad ranem czerwienie wydają się zbyt agresywne.

;-)

Jedna rzecz mi się nie podoba - moderowany, a nie prosi o e-maila. Chyba nie będę wracał by sprawdzić czy zatwierdzisz wpis, bo zapomnę o kolejnym katalogu. Po prostu. Moim zdaniem - albo moderowany z potwierdzeniem o dodaniu strony, albo bez e maila niemoderowany.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Dziękuję za wszystkie uwagi.

Bardzo fajny :) Po dodaniu podkategorii fajnie gdyby do niej odrazu przenosiło.
Faktycznie tak byłoby lepiej. Zrobione!
Możesz trochę jeszcze popracować nad tą panią z topa :P - troszeczkę poszarpana - jej laptok też :).

Szybkośc zatwierdzenia i pojawienia się wpisu piorunująca (5 min).

- Trochę poprawiłem jakość.

- Akurat byłem zalogowany ;)

Jedna rzecz mi się nie podoba - moderowany, a nie prosi o e-maila. Chyba nie będę wracał by sprawdzić czy zatwierdzisz wpis, bo zapomnę o kolejnym katalogu. Po prostu. Moim zdaniem - albo moderowany z potwierdzeniem o dodaniu strony, albo bez e maila niemoderowany.
Z tym się również zgodzę. Od teraz wymagany jest adres e-mail. A po akceptacji zostaje wysłane potwierdzenie z linkiem do szczegółów wpisu.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Email - bialy kolor czcionki na żółtym tle - słabo widoczne (wręcz niewidoczne).

Poza tym fajny katalog ;)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Ale gdzie? Jakoś nie mogę znaleźć takiej sytuacji w moim katalogu. Na pewno chodzi Tobie o ten katalog?

test.jpg

Przeglądarka FF

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zainstalowałem sobie Firefoxa i nic podobnego jak u Ciebie mi się nie wyświetla. Formularz wygląda tak samo jak pod operą czy explorerem. W zasadzie to nie ma prawa inaczej wyglądać, gdyż styl do "input" jest wszędzie taki sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności