Skocz do zawartości

Katalog.stron.info.pl

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

super sprawa z tym liczeniem poważnie :yahoo: tak inaczej wreszcie trzeba pomyśleć :) hehe

skoro opis ma być już te 500 znaków mógłbyś w js zrobić żeby zliczało na bieżąco ile znaków zostało

i daj to UWAGA na czerwono ;) będzie lepiej widać

ale ogólnie !!! pozdro

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Po "rozszyfrowywaniu" standardowych tokenów, ciężko jest przestawić się na inny "seo" tor myślenia rolleyes.gif

Brawo za katalog.

Jednak zmniejszyłbym ilość znaków.

Długi opis oraz matematyczny token maja chociaz minimalnie wyfiltrowac spam i automaty.

Turystyka Kaszuby - poznaj najciekawsze miejsca na Kaszubach.

Witam ;)

Jak dla mnie pomysł z tokenami na piątkę z plusem. Faktycznie dodawanie stron tutaj zmusza do uwagi i znajomości elementarnej matematyki :). Opisy dodanych stron są pełne i czytelne, dobra sprawa z tym umieszczaniem [linku]. Nie wiem czy tylko ja tak miałem, ale przy dodawaniu jednej z moich stron, w której miałem dość długi title, w oknie tytułu pobrało mi jeszcze kawałek kodu ze stronki.

Ogólnie ... dobra robota !

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności