Skocz do zawartości

Życzliwość ponad wszystko

Tomson_

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj odebrałem pocztę i przeczytałem takiego oto fajnego maila. Właściciel katalogu jest tak troskliwy, że aż z miłą chęcią każdy otworzy przed nim portfel ;) No bo gdyby nie on, to padłbym ofiarą jakiegoś naciągacza :)

Dear Mr. (tu moje nazwisko),

It has come to our attention that someone has been calling companies listed on (nazwa katalogu), and taking payment over the telephone for our advertisements. The person in question has been telling some of you that you need to make a one-off payment for advertising on (nazwa katalogu). We have never - and will never - phone you to take payment for your advertisements. If such a person does contact you, please do forward their contact details to us so we may take the matter further.

In light of this irritating event, we would like to make you a soothing offer: As you may have been affected by this unscrupulous individual, we would like to offer you up to 90% off the cost of advertising if you sign up in the next four weeks. If you add or upgrade your advertisement to high priority before 19/03/2007, you can do so for only £1.99 per month or £9.99 per year.

Once again, we apologise for the inconvenience this has caused you.

Best regards,

Tech Support

02-468x90.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności