Skocz do zawartości

konferencje seo w polsce

ttaM

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma takich i na razie to chyba nie będzie, widziałeś ile kosztuje wjazd na takie coś ? w polsce ze 3-4 osoby mogły by dac tyle kasy.

tak myslalem ;) koszty sa gigant, fakt :(

a jakies wieksze spotkania na zasadzie idziemy na piwo i pogadac o seo? nie mowie o takic 5 osobowych, bardziej cos jak konkretne lan party tylko o tematyce seo.

ojtam nie będzie...

rozmawiałem z kilkoma osobami na temat takiej imprezki :(

generalnie jakby byli chętni do wykładów to zabawa w stylu:

* przyjazd w piątek, zakwaterowanie w hotelu + wyjście do knajpy,

* sobota śniadanie, wykłady w dwóch ścieżkach, w międzyczasie obiad, wieczorem znowu knajpa,

* niedziela śniadanie, zdjęcie pożegnalne, rozdanie nagród, prezentów...

to koszt około 200-300 pln / łebek z wyżywieniem i hotelem w Krakowie oczywiście :-)

Minimalna ilość osób ~80.

Do tego dochodzi opcja sponsorów i innych tego typu rzeczy... ;-)

W 2006 coś takiego organizowałem i pi * oko można zerknąć na stronkę imprezy:

https://www.zlot-programistow-delphi.pl/

edyta:

tutaj mi jesio ź@ sygnalizuje, że gdyby "przypozycjonować" takie firmy jak Browary Żywiec

czy Polmos Lublin to zgłosiliby się na sponsorów ;-)

pozdro 600

;)

potęga umysłu

Ja bym się skupił na okupacji beczek z piwem w tych knajpach. Cały zjazd pewnie bym okupował.

tak na serio to ja bym sie pisal na cos takiego, o ile koszty beda takie a nie o jedno 0 wieksze :) kto jeszcze by mial ochote?

chętnych pewnie znalazłoby się sporo, szczególnie jako uczestników, a czy są chętni do poprowadzenia prezentacji/wykładów, którzy faktycznie chcieliby się podzielić swoją wiedzą i doświadczeniem?

Same knajpy to troszkę mało na taką imprezę...

--------------------------------------------

Foka

okupacji beczek z piwem

To nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wykłady były w knajpie. A dyskusja też nie byłaby drętwa.

Pamiętam ćwiczenia z filozofii w różnych dziwnych miejscach w Łodzi - wiedza wchodziła do głowy tak dobrze, że na egzaminie wszyscy dostali czwórki. :)

Eksperyment Discover.pl

jak tak to może nie w Krakowie tylko w Łodzi, i od razu przejdzie się do rzeczy....

czyli w dobrym stylu seminarium na temat SEO, jedna osoba gada a reszta śpi lub leczy kaca ;)

dobra inne pytanie: mamy ochotnikow ktorzy maja cos do powiedzenia? ewentualnie jakies sugestie co do tematow? ;)

A ja bym z grona wszystkich, którzy deklarowaliby wzięcie udziału zrobił listę, a następnie ankietę i pozwolił uzytkownikom PiO wybrać które osoby widzieliby jako przemawiających.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Pomysł fajny.

Ale zamiast wybierać osoby przemawiające - lepiej stworzyć listę tematów a wtedy szybciej znalazłyby się osoby chętne "opowiedzieć" conieco.

Może, żeby bardziej zaciekawić innych - pociągnąć oprócz SEO w stronę SEM czy reklamy w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności