Skocz do zawartości

konferencje seo w polsce

ttaM

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsi nie będą się pocić na takiej konferencji i nie będą prowadzić, natomiast w innym wypadku może z tego wyjść tylko i wyłącznie zlot Pokemonów. Sorry Moi Drodzy, ale dla mnie jest to obecnie nierealne.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Według mnie pomyśl jest dobry ale z realizacja może być problem ponieważ jeśli juz ktoś posiada wiedze na temat pozycjonowania to nie oznacza ze zamierza się nią dzielić.

I myślę ze sporo osób jest w błędzie myśląc ze osoba która ma dużo postów itp. jest wyznacznikiem tego ze ma duża wiedze, z własnego doświadczenia wiem ze sporo osób tutaj zagląda nic nie pisząc i według mnie wiedze mają naprawdę dużą...

Kolejny problem to duża możliwość rozczarowania na takiej konferencji bo jeśli juz cos takiego będzie to poziom raczej nie będzie zbyt wysoki, co oznacza ze nic więcej sie nie nauczy (niż poprzez przeczytanie na forum).

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności