Skocz do zawartości

Katalogowy zawrót głowy :)

Dido

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem ostatnio ,że konkurencyjne katalogi stron stworzone na Cncat wymagają już dodania linku.

Dostałem dzisiaj nawet maila od jednego z nich ,że z przykrością ale musi zmienić regulamin i bedzie usuwał strony które nie zamieściły linku zwrotnego. :D

Czyli z 500 stron po weryfikacji zostanie mu 100? To ma być dobry katalog? Co z tego ,że będziecie w top 10 na "katalog stron" jeżeli strony się w nich znajdujące będą miernej jakości. Wystarczy spojrzeć na katalog zy pl .

Przecież dobry ceniący się sajt nie doda linku specjalnie ,żeby być umieszczonym w "ekskluzywnym katalogu kopii nr 34 Cncat" 8) .

Nie za wcześnie Panowie?

A ja tam mam pomysla... zwiazanego z linkami... kod juz jest na testowym katalogu, ale na razie nie uzywam tej opcji. jak ruszy katalog wlasciwy.. to dam do publicznej wiadomosci co jest piec;)

To ten pomysł po którym dałeś dość swoisty popis na forum DP?

Żal du**ę ściska, jak się widzi takie prostactwo. Idź pozycjonować paski na dresie lepiej, bo tutaj nie pasujesz.

Szy.

PS Krytykuję zachowanie po zwróceniu uwagi, nie pokazywanie warstwy na klika, bo sam chciałem tak zrobić.

jamesisko

Posluchaj sie tego co:

Żal du**ę ściska, jak się widzi takie prostactwo. Idź pozycjonować paski na dresie lepiej, bo tutaj nie pasujesz.

bo przynosisz wstyd nam wszystkim. Takiego prostactwa i braku kultury chyba nigdy wczesniej nie widzialem....

Pozal sie Boze....

CNcat z punktu widzenia seo jest do banii.

Bo standardowa wersja nie posiada bezposrednich linkow,

i jak sie szuka cn to same syfy wyskakuja, gdzie sie nie oplaca dodawac.

A te CNy ktore maja bezposrednie linki sa robione przez

ludzi ktorzy wiedza co o co chodzi. I czasem sie ludza

ze ktos im doda linka.

Mi katalog (wszyscy wiedza jaki) nie robi roznicy...

a linkow nie bede rozdawal za darmo :] .

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ale ostatnio sie tych katalogow narobilo na rynku :)

CNcatow, dmozow itp... powstaja dziesiatki dziennie :hello:

ale co jak co jest tez spora grupa dodajaca strony do tych wszystkich katalogow

ja czasami mam dosc jak teraz dziennie dostaje po 40-60 stron (a wszystkie dokladnie przegladamy).

nawet nastanawiam sie czy na www.katalog.bajery.pl nie prowadzic jakis bardziej rygorystycznych wymagan odnosnie przyjmowanych stron bo niektore strony sa na tak zenujacym poziomie ze az sie odechciewa ich ogladac :P

albo zdazaja sie strony w stylu ... strona walentynkowa >> wchodze na nia a tam menu z 5 linkami (dzialami), no to mowie sobie ... ze pewnie ciekawa strona to poklikam zobacze co jest dalej ... a dalej w kazdym dziala tylko i wylacznie google adsens :P

w sumie strona miala 10 slow (tytul i linki w menu) a reszta to tylko adsens - no smiech na maksa

Bartos

3 linki w stopce.

Erbit

Wszystko fajnie, szkoda tylko, że pan jeja.pl usuwa linki też tych (przynajmniej mnie), którzy bezinteresownie wstawili linka na początku istnienia katalogu w celu pomocy [-X :?

Link oczywiście nadal jest, ale już nie długo =;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności