Skocz do zawartości

15 katalogów dziennie = ban?

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam takie pytanie, od dwóch tygodni dodaję ręcznie stronę do 12-15 katalogów dziennie, czy jest możliwość, aby strona która długi czas jest w internecie mogła zostać zbanowana przez wyszukiwarkę google licząc, że z 15 dodanych katalogów dziennie 10 wpisów jest akceptowanych, a pozostałe katalogi są opuszczone lub zostały usunięte? Oczywiście strona www.xyz.pl jest w wyszukiwarce google po wpisaniu site:www.xyz.pl (więc ban raczej nie wchodzi w grę), ale pod słowami, które dodawałem wyleciała w kosmos.

Proszę o radę... Dodawać dalej do katalogów?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dwa tygodnie to nie jest czas na wysuwanie wniosków, linkuj nadal. Linki powinny być zróżnicowane.

Sprawdzaj przyrost linków i pozycji przez najbliższe dwa tygodnie to będziesz mieć widok na to co się dzieje.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Pomysl logicznie - czy w ciagu 2 tygodni mialbys taki wplyw na banowanie stron konkurencji?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

PRZYKLEJONE TEMATY!!! Dzial dla początkujących!!!

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Małe pytanie: gdzie mogę sprawdzić przyrost linków? Wpisując np: www.abc.pl w wyszukiwarce google? Czy jak? Jestem nowy. Co to jest FSB?

Przyrost linków np. tu: https://www.optymalizacja.com/link-popularity.php

FSB poczytaj tu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=17891

A tak na marginesie poczytaj forum.

jest możliwość, aby strona która długi czas jest w internecie

FSB chyba nie bardzo...

oczywiście jeszcze zależy jak długo :) mi też się 2 tygodnie czasami dłużą :)

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

Mam podobnie z jedną starą domeną. Miała pozycje w TOP5 pod kilkoma słabymi frazami ale wcześniej praktycznie wcale nie była linkowana (kilka backlinków wg. MSN) więc postanowiłem ją dodać stopniowo do kilku katalogów dziennie, bardzo delikatnie i po kilku dniach poleciała w kosmos. Wcześniej też zdarzały mi się podobne sytuacje ale po "jakimś" czasie strony wracały na wyższe miejsca niż wcześniej. Trzeba linkować i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności