Skocz do zawartości

Juz nie dlugo poród wiec sie pytam moze cos takiego macie

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego dla Franka niech się chowa zdrowo :) a oprócz worpressa masz jeszcze nucleusa

https://www.nucleuscms.org/ i https://nucleus.elemneo.pl/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Imię strasznie mi się nie podoba, tak jak pewnie większości osób, dlatego już po samym przedstawieniu się ludzie będą przyklejać mu minusa. Franka daj na drugie a na pierwsze jeśli już musi być oryginalne to Aron, a jeśli to nie może Łukasz, wszyscy Łukasze których znam są spoko ziomale :)

Szczerze podziwiam wszystkich ludzi którzy decydują się na kolejne dzieci

Ja małżonką już po 4 miesiącach bytowania na tym padole naszej Madzi stwierdziliśmy że przyjmujemy chiński model rodziny czyli 2+1

3 lata upłynęły już od tej decyzji i jakoś się u nas nie zanosi na zmianę podejścia, nawet jeśli Giertych wypłacałby po 300 000 becikowego :)

Co do imienia to Franek nie jest aż takie złe, na pewno można dużo bardziej skrzywdzić dziecko np Lech albo Jarosław

Co do skryptu to ja w przeciwieństwie do poprzedników nie polecę Ci wordpressa, na takie samo wstawianie zdjęć z krótkimi opisami bardziej nadaję się zenphoto lub pixelpost - zdjęć na pewno na trzaskasz ogrom (ja od początku porodu do rozwiązania a właściwie do 1 godziny życia zrobiłem ponad 300 :) ) w tych skryptach galerii raz że o wiele łatwiejsze masowe dodawanie wielu plików a ddoatkowo parę innych udogodnień do tasowania zdjęciami których standardowo nie ma WP, ponadto są dużo lżejsze

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Sprawdz sam, przestawiaj sie jako Franek

Przedstawiałem się podobnie na jakiejś imprezie dla fazy, ale nikt nie brał tego na poważnie :) Pewnie każdy ma inne wyobrażenie "Franka" ale u mnie jest to życiowy nieudacznik, osoba komiczna.

edit:

Popieram zdanie lynksa co do liczby dzieci w rodzinie, a nawet nie... jedno dziecko to i tak za dużo. Tu już nie chodzi o pieniądze, ale czas.

Po co nas pytasz o zdanie i plujesz na nas za swoje zdanie. Według mnie możesz dać dziecku na imię Snickers...

Witam nie wiem, czemu mówisz ze pluje. Ty jak kupisz coś to się nie pytasz przyjaciółki, co sądzi o tym? Ona mówi ze jej się podoba a ty mówisz ze się tobie podoba, co??

Pozdro.

P.s

Narazie tak: :)

https://www.franek.czacha.pl/DSC04729f1.JPG

gratulacje, a Franek dobre imie, sam tak dałem Swojemu i nie narzeka póki co, a już prawie dwa lata bedzie miał.

ma swoją domenę ( www.franek.pl ) ale jeszcze jej nieuaktualnia :pytajnik:

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Po co nas pytasz o zdanie i plujesz na nas za swoje zdanie. Według mnie możesz dać dziecku na imię Snickers...

Witam nie wiem, czemu mówisz ze pluje. Ty jak kupisz coś to się nie pytasz przyjaciółki, co sądzi o tym? Ona mówi ze jej się podoba a ty mówisz ze się tobie podoba, co??

Pozdro.

P.s

Narazie tak: :pytajnik:

https://www.franek.czacha.pl/DSC04729f1.JPG

Poczułam się urażona porównaniem do gustu przy wyborze imienia dla dziecka do Wiśniewskiego :) no ale mniejsza o to.

Gratuluję wspaniałego syna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności