Skocz do zawartości

Skąd tu ten wynik

ragazzo

Rekomendowane odpowiedzi

Na hasło "Architektura wnętrz" na drugiej pozycji jest strona IN & OUT DESIGN. Skąd się tam wzięła? Sprawdzałem przez kopię tekstową Google - jest pusta, linków z zewnątrz ma kilka, a niżej są strony z treścią, linkami, itp.

Co więc ma ta strona takiego, że Google ją tak lubi :)

Pozdrawiam

Ragazzo ;)

PRzyklad na to jak liczy sie wiek domeny

https://web.archive.org/web/*/wnetrzadlakazdego.com.pl

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Oooo :pytajnik:

Ja sprawdzałem tak i wyszło niewiele...

Więc jak to jest link: działa słabo, ale myślałem że powyższa metoda jest ok, a tu zmyłka. Czy to oznacza że Google widzi te linki, ale ich nie wyświetla i przez MSNa trzeba Googla sprawdzać?

Pozdrawiam

Ragazzo ;)

To oznacza ze niewiele jeszcze wiesz. Czytaj przyklejone tematy w dziale Dla poczatkujacych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności