Skocz do zawartości

Dla (przyszlych) kierowcow

GEGE

Rekomendowane odpowiedzi

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Oj, fajne, mam jakies 2 promile teraz i nie moge sobie poradziec ni dudu ciekawe jak bedzie rano

Eee, kicha, zaparkowałem 2 razy na 3 w jakieś 40 sekund i nic się nie dzieje... A potem już tylko GAME OVER.

Aaaa. teraz rozumiem. Tyłem parkowałem, a to trza przodem. No iteraz jest OK. 38.9 sekundy. Zaraz to poprawię.

21,4 sek. Wow, 15.2 sek.

Ok, no to sumarycznie - 4 etapy 89pt. (MAC) - to ja! Psa nie rozjechałem!

Sorry, nie odpowiadam na PMy

U mnie skrecaja 2 kola i to w dodatku przednie :unsure:

Piłeś - nie jedź :huh:

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Teraz cos dla tych, którzy chcieli w przeszlości zostać pilotami statkow kosmicznych

https://www.gry.jeja.pl/tunel.html

Lapie sie na tym, ze schylam glowe jak przelatuje przez przeszkody :killer:

U mnie skrecaja 2 kola i to w dodatku przednie

Wizualnie może i tak ale z mechanika ruchu tegoż pojazdu jest taka jak napisał yavaho - samochód zachowuje się tak jakby miał obie osie skrętne,

nie mam cierpliwości dla tej gry ;)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności