Skocz do zawartości

Michale - strzeż się!

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne. Jednak nie istnieje żaden obiektywny wyznacznik tego, czy oni mają rację. To już kwestia światopoglądu, który w ich wypadku jest inny niż Twój czy mój. Może teraz trochę inaczej - równie dobrze mógłbym podlinkować stronę Jana Pawła II pod frazę (mam nadzieję że nikogo nie urażę celowym przejaskrawieniem) "kretyn". Wystrzeliłoby w tydzień. Podobnie jak w wypadku "Wojtka W.", czy "Andrzeja L.", znaleźliby się ludzie, którym to by się spodobało, ale większość to urazi - podobnie jak wiele osób może urazić obrażanie kogokolwiek.

Przypominam, że nikt nie ma możliwości dokonywania obiektywnej oceny żadnej z osób o której piszę w poście, ani wskazania, której osobie najbardziej/najmniej należy się pierwszeństwo w rankingu "kretyn". Historia oceni (pewnie my wszyscy się zdziwimy co będą pisać o naszych czasach, ale nie doczekamy).

Natomiast paru mądrych ludzi ustalających niegdyś najbardziej obiektywne prawa (przestrzegane w niemal każdym społeczeństwie), stwierdziło, że:

- nie można zabić przechodnia

- nie można zadźgać nożem pani Stasi na poczcie

- nie można wysmarować fekaliami witryny w warzywniaku

- (...)

- nie można publicznie obrażać, a obrażony może domagać się egzekucji swoich praw

Pozdrawiam, J.

oczywiście,

choć z tym obsmarowaniem warzywniaka, to polemizowałbym :(

z tym, że jest istotna różnica między obrażaniem nas maluczkich a obrażaniem elity u władzy (chyba tylko prezydenta ustawowo nie wolno). zachciało się władzy, to twardym trzeba być nie miętkim ;) ja osobiście bedę po kretynach jechał ile wlezie.

wystąpiło ostatnio dwóch chłopców z lpr i mówili, że się wezmą za koszulki z wizerunkiem marihuany i zakaz sprzedaży gadżetów do palenia. zrobili konferencję, ładnie się ubrali etc... teraz pewnie nerwowo szukają się w Google pod różnymi fajnymi słówkami.

a ja bym to rozpatrywał w kategoriach "protestu społecznego" :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wg mnie jest to obraza ponieważ umieszczając link ze słowem 'pedał' i odnośnikiem do Wojciecha W. wyrażamy w ten sposób swoją opinię na temat tej osoby w sposób załóżmy publiczny bo każdy może dojść i zobaczyć ten link. Jak dla mnie niczym by się to nie różniło od tego gdy ktoś na swoim blogu da notkę: '...a Wierzejski to pedał'. Wychodzi na to samo, więc ktoś nie będzie karany za pozycjonowanie tylko głoszenie obraźliwych opinii. Oczywiście jest tu kwestia rozpatrzenia co zalica się do wolności słowa, a co do obraźliwych treści. Takie jest moje zdanie na ten temat.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Protest to był w USA, gdzie na stronę GWB linkowali ze słowem "porażka". , ku**s czy inne już kilka tygodni temu nazwałem jako przekraczające pewną granicę, gdyż jaki by ten prezydent nie był nie można go tak nazywać. Równowaga do tego to "sp******j dziadu".

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

franek nie zauważyłeś " " ?? przed i po proteście społecznym ? ku**s i ch*** czy pedał to zagrywki z 3ciej ligi lepiej np. wierzejskiego polecieć na "homofob" i "homofobia" i dodatkowo na "kochający inaczej" :(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie, od dziś koniec z żartami na temat polityków.

Najpierw "kretyn" i "debil" zostają wicepremierami, a teraz ścigają za pozycjonowanie.

Niedługo się okaże, że posiadanie Internetu stanie się karalne, albo jak w Chinach, czy Białorusi zaczną filtrować treść i domeny.

Mówię całkiem poważnie:)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności