Skocz do zawartości

Gdzie najtańsze konto reseller z dużą ilością IP?

G.Krawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak bardzo się różnią przydzielane przez Was adresy IP?

Z tego co wiem to IP przydzielają z możliwie różnych klas !

Ja dzisiaj kupuje Hosting fujary ;) - https://www.tani-hosting.net/seo.html

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

CezAre skomentuj hosting za jakis czas bo jestem bardzo ciekawy dzialania, bo sam planuje zakup w nie dlugim czasie. Pochwal sie jaki pakiet wybrales ?

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Witam serdecznie!

PHP5 jest wgrane na serwerach jako moduł CGI , na chwile obecną posiadamy adresy bazujące na 10-ciu klasach, a otrzymanie adresów z kolejnych uzależnione jest od zapotrzebowania i rodzaju pakietu jaki wykupił Klient .

Od 1 kwietnia dostepna jest infolinia , więcej w dziale kontakt .

Wystarczy zalogować się do testowego panelu- ładuje się dobre 30 sekund (kpina), równie dobrze można sobie postawić serwer w domu na neostradzie z uploadem 128Kbit- jakość będzie porównywalna

Proponuje więc zainwestować w szybsze łącze, aktualnie żaden z obecnych klientów nie skarżył się na niskie transfery ani problemy z szybkością serwerów

Pozdrawiam

88x31_en.png - semrush z trialem

mialem tam konto i masakra wgranie bazy graniczylo z cudem phpmyadmin wogole nie dzialal, zdazaly sie błedy ze np. po pzypsaniu ip za 1 tydzien wszystkie domeny mialy taki sam...

a co do szybkosci i stabilnosci to juz szkoda gadać ;]

no ale cóż jak chcecie to bieżcie bo taniej nie znajdziecie....

A czy ktoś z Was zna jeszcze jakiś hosting gdzie można wykupić dodatkowe IP za w miarę rozsądną cenę?

Osobiście jak już w jakimś wątku pisałem polecam www.hostings.pl - dość szybki serwer błyskawiczna obsługa dodatkowe IP - 5zł

To cena za rok czy za miesiąc? Możesz napisać jeszcze jak długo korzystasz z ich usług i w którym pakiecie istnieje możliwość wykupienia dodatkowych IP? I czy w ogóle są jakieś ograniczenia?

No niestety cena za mies. ale wiadomo że przy większej ilości IP i dłuższym terminie to napewno jakiś rabacik będzie. Ja jestem u nich już chyba 2 czy 3 rok. To oczym piszę to mam na myśli pakiety resellera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności