Skocz do zawartości

nowe drugie konto ?!

liveportal

Rekomendowane odpowiedzi

witam google zablokowalo mi konto, podejzewam ze okolo 14 dni temu mialem nadklikanie i nie zglosilem

Co znaczy, że miałeś nadklikanie - i dlaczego to trzeba zgłaszać ?!

Widzę nie jesteś obeznany w temacie banów od AS. Naklikanie oznacza zbyt CTR, a z tym, że trzeba zgłaszać to się kompletnie nie zgodzę, bo jak czytałem posty innych userów z forum to właśnie jak zgłaszali, się google do nich podoczepiało. Sprawa naklikiwania, banów adsense jest dobra na oddzielny temat i taki powstał dlatego odsyłam tutaj : https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=30332

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Witam, zastanaaiam się czy mozna liczyc na blokade konta jeśli:

- zablokowano konto

- zalozone zostało nowe, na inna osobe

- w "formach płatności" podajemy imie i nazwisko z konta zablokowanego wyzej, ale inny numer konta bankowego.

Jeśli przejdzie coś takiego to kto ma płacić podatek, osoba na którą jest konto adsense czy ta która dostaje kase?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności