Skocz do zawartości

Ban w adsense

Sadam666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pisałem już na ten temat na innym forum ale zrezygnowałem po nie uzasadnionej intwrwencji moderatora.

Mam kilka pytań odnośnie banów adsense . Jeżeli pytania te nie są dopuszczalne chciałbym porozmawiac na gg ( prywatnie z osobą która może mi pomóc ) . Prosiłbym jeżeli ten temat jest nie zgodny z regulaminem aby moderator go zamknoł a nie usuwał .

Założyłem sobie stronke na której zamieściłem reklamy adsense . Po kilku dniach dostałem email że zablokowali mi konto . Kilka dni potem założyłem sobie nowe na siosstre , po około 2 tyg. dostałem kolejna wiadomość że otzrymałem bana

Zauważyliśmy, że Twoje konto AdSense jest związane z poprzednim kontem,
Nie odezwał bym sie słowem gdyby nie to że bany te były nie słuszne . Nie chce pisać odwołania bo teraz już i tak za puźno .

Moje pytanie napisze inaczej żeby sie nikt nie czepiał :

Pewnego dnia ssłyszałem jak pewien romek z pewnego miasta głosno myslał nad reklamami adsense .

ZZacytuje jego słowa :

Czy jeżeli założył bym osobny kanał do reklam na koncie mojego kolegi to czy adsense mogło by mi dać bana za to że dostałem już wczesniejsze 2 ? :(

Moje gg : 6409853

Stworzyłeś strasznie chaotyczną wypowiedź i ciężko jest tu Tobie pomóc. Jeżeli konto zostało zablokowane tylko dlatego, że było związane z poprzednim, a wyświetlało reklamy na witrynie zgodnej z regulaminem Adsense to możesz otworzyć nowy kanał dla takiej witryny, jeżeli natomiast witryna została zablokowana z powodu jakiegoś naruszenia regulaminu i taką informację otrzymałeś w mailu to osobiście nie ryzykowałbym zamieszczaniem reklam na takiej stronie.

Ponadto chciałbym zauważyć, że w przypadku gdy strona źle wyświetlała reklamy (ale wydawca w nie nie klikał, ani ich celowo nie wyświetlał osobiście poprzez funkcję odśwież czy też programami typu autosurf itp ) to google przeważnie nie wyłącza konta, ale blokuje stronę dożywotnio (i dostaje się wtedy maila dlaczego, np: reklamy wyświetlane koło grafiki). Konta natomiast banowane są najczęściej z powodu : niegenerowania wystarczającej liczby dochodów lub klikania w reklamy.

Kilka dni potem założyłem sobie nowe na siosstre , po około 2 tyg. dostałem kolejna wiadomość że otzrymałem bana

Nie odezwał bym sie słowem gdyby nie to że bany te były nie słuszne . Nie chce pisać odwołania bo teraz już i tak za puźno .

późno, a nie puźno :( Odwołanie nic by Ci nie dało, konto powiązane z poprzednim i tyle. Musisz zmienić adres, a nie imie.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Tak - jak dasz alias to na pewno sie nie zorientuja

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności