Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty SEO

malgorzata b

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Chętnie nawiążę współpracę w zakresie opracowywania wysokiej jakości treści, w tym:

• wpisów na blogi,
  • opisów kategorii i produktów,
  • tekstów na strony internetowe.

Dodatkowo mogę stworzyć proste teksty preclowe i na zaplecza, jeżeli wolisz, by to człowiek był odpowiedzialny za Twoją pozycję w wyszukiwarkach.

Głównie specjalizuję się w SEO copywritingu. Tworząc treści w SurferSEO osiągam bardzo wysokie wyniki (dla samej treści, bez zdjęć średnia ocena waha się w granicach 85-92%).

Szczegółowo przeprowadzony reserch pozwala mi tworzyć merytoryczne treści na zdecydowaną większość tematów, jednak najlepiej odnajduję się w tematyce:

• szeroko pojętego biznesu i finansów,
  • ogrodnictwa i aranżacji wnętrz,
  • lifestyle.

Decydując się na współpracę ze mną, zyskasz w pełni autorskie teksty wysokiej jakości, które pomogą Ci w dotarciu do jak największej grupy odbiorców, w przystępnych cenach. W zależności od obszerności zlecenia oraz tematyki tekstów proponuję stawki już od 15 zł netto/1000 zzs.

Gwarantuję terminowość i wysoką skuteczność. Wszystkie realizacje są płatne po zakończeniu zlecenia, na podstawie wystawionej przeze mnie faktury VAT.

Zachęcam do kontaktu, w celu ustalenia szczegółów współpracy!

Małgorzata Błońska

SEO Conseil Małgorzata Błońska

malgorzatablonska1@gmail.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności