Skocz do zawartości

Co się stało z katalogami?

protus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No kurde, nie lapcie czlowieka za slowo (jego brak). Mysle ze teraz jest juz tylko wlasna interpretacja tego co napisalem. Ale podkresle drugi raz: chodzi mi tylko o pozycjonerow ktorzy TYLKO kataloguja.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

przecież wszystko jest kwestią frazy czy słowa kluczowego - są (jeszcze frazy), które bez problemu załatwia się samym katalogowaniem

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Edyta ty się zaraz nie obrażaj. Jest katalogowanie i Katalogowanie.

Pojęcie "jakość linku" nadal jest na tyle enigmatyczne, że dla większości nie stanowi jakiegos istotengo czynika.

Załatwienie 50 dobrych linków z katalogów to coś, czego nie da adder. Ja jestem wygodny .. łatwiej mi znaleźć 50 miesjc w zapleczu niż "dopieścić" 50 wpisów w katalogach i taka jest prawda. Ale zarówno końcowy efekt może być porównywalny.

P.S. i np: porównywalny do 10 lub 100 tyś. punktów z sytemu wymiany :P.

Ja się nie obrażam, nie na Ciebie ;)

Tak tylko dopisałam, bez prowokacji, bo jeśli:

- budowa zaplecza tematycznego

- linki na zapleczu

- presell page, itp.

- doradztwo zamiast optymalizacji

- raportowanie, systemy

zajmuje mi ok. 10% prac to uważam, że to margines.

Reszta to katalogowanie, lub Katalogowanie, jak wolisz ;)

ps. A pozycjonowanie (Pozycjonowanie) to po prostu wzięcie odpowiedzialności za efekty tych prac i raporty. No może lekko uogólniam...

Wy to ze wszystkiego filozofię potraficie zrobić, nawet z dodawania do qlwebów ;)

przepraszam Dodawania Do Qlewbów ;)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zauważyliście co się stało z katalogami? Praktycznie "site:" prawie każdego katalogu spadł w okolice 260 - 300 podstron.

Chyba patrzysz na buttony katalogów z IP Indexed Pages na topliście: https://toplista.trout.pl/

Autor skryptu generującego te buttony powinien zmienić sposób ich generowania.

PRZYKŁAD: site:kataloog.info

-> link 1 (260 IP)

-> link 2 (50 000 IP)

Jest różnica? W katalogu KCS sam generuję button i po dodaniu parametru: &filter=0 w skrypcie pokazuje już OK

https://kataloog.info/button.google.php?site=kataloog.info

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Wy to ze wszystkiego filozofię potraficie zrobić, nawet z dodawania do qlwebów !!!

Kurcze chłopie naprawdę nie czujesz różnicy w tym czy dodajesz na pierwszej czy na 50 podstronie, zaindesowanej lub nie, w kategori zaspomowanej lub czystej itd .... ??

Uwzględnić wszytskie czynniki to już niezła FILOZOFIA

sprawa nie dotyczy li tylko katalogów :) zerknijce na to: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...onki.pl&lr= - tylko 2 strony wyników - fajnie ?

drugi przyklad: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...bank.pl&lr=

no to zycze powodzenia zapleczom z dzwonkami, gg, sennikami i innymi pierdołami :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wy to ze wszystkiego filozofię potraficie zrobić, nawet z dodawania do qlwebów :)

Kurcze chłopie naprawdę nie czujesz różnicy w tym czy dodajesz na pierwszej czy na 50 podstronie, zaindesowanej lub nie, w kategori zaspomowanej lub czystej itd .... ??

Uwzględnić wszytskie czynniki to już niezła FILOZOFIA

no teraz pojechaleś :) jak dodajesz zgodnie z "etyką" to dajesz do kategorii tematycznie związanej i nie masz wyboru i te uwarunkowanie załatwia Ci te kwestie numeru podstrony jak i tego czy podstrona jest zaindeksowana czy nie (sprawe zaindeksowania załatwić można we własnym zakresie in plus w ciągu 24 h), kategoria "zaspamowana" ;) link to link , jest niewiele "niezaspamowanych" katalogów. Zbytniej filozofii z tego nie ma co robić (jedynie kwestia anchora/anchorów jest do przemyślenia)

Katalogowanie to zwykłe napier**** linkami żadna filozofia.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności