Skocz do zawartości

Co się stało z katalogami?

protus

Rekomendowane odpowiedzi

Katalogowanie to zwykłe napier**** linkami żadna filozofia.
NIE!

Podawaj mi nową domenę.

Zakładam, że można załatwić filtr z mnięj niż 50 linków TYLKO z katalogów.

Też można załatwić 500+ linków z katalogów bez filtra.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba nie zrozumiałeś "co autor chciał przez to powiedzieć" katalogowanie w/g ogólnie przyjetych reguł to zwykła fizyczna robota bez cienia "filozofii" ani głebszych analiz . Co Ty wyskakujesz z filtrem , nową domeną ? równie dobrze można załatwić filtr jednym linkiem, równie dobrze nie załapiesz filtra 1000 dodanych linków. :)

i dla mnie EOT

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[...]równie dobrze można załatwić filtr jednym linkiem[...]

Daj dowód.

Tobie Edyto/Domainsie nawet jakbym przejechał czołgiem po nogach to stwierdzilibyście iz to dla Was żaden dowód i że nic takiego nie miało miejsca.

zróbcie sobie nową stronkę i poeksperymentujcie z linkami z PR 6 (max 10 linkow wychodzących).

Ja miałem przyjemność widzieć jak po przyłożeniu takiego linka witryna siedziała w filtrze 2 updaty.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dla mnie nie ma znaczenia czy strona na którą wchodzi mój wpis nie jest zaindeksowana, bo jak nie jest to staram się doprowadzić do indeksacji w ciągu 24-48h. Pisałeś o miejscu gdzie trafia wpis , więc odpisałem, że przy prawidłowo dodanym wpisie nie masz wyboru na dane miejsce, 95 % katalogów powstało tylko i wyłącznie w celu stworzenia miejsc na linki więc żadnej filozofii w katalogowaniu nie widze, dla mnie katalogowanie zgodnie z podstawowymi zasadami dotyczącymi prawidłowego anchoru i opisu to zwykła fizyczna, nudna i żmudna napier***lanka i dorabianie do tego filozofii to mit. ;)

@Edyta/Domains - proponuję Wam rozszerzyć doświadczenia o frazy anglojęzyczne i wyniki globalne tam znacznie łatwiej o filtry , wybaczcie ale w imie zachowania tkz równowagi w przyrodzie :P nie zamierzam Wam udostępniać moich doświadczeń i testów, także możecie sobie dalej pisać o moim bajdurzeniu :).

i EOT definitywne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności