Skocz do zawartości

[zlecę] Pozycjonowanie stron

hyperlink

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Poszukuję osoby / firmy, która zajmie się pozycjonowaniem przede wszystkim w Google następujących stron / domen:

- https://www.denondj.pl

- https://forum.denondj.pl

Serwis jest bardzo młody, domena została zarejestrowana 11.02.2007 roku. Częsciowo, niektóre podstrony są już w indeksie Google.

Interesuje mnie przede wszystkim pozycjonowanie na następujęce frazy / słowa kluczowe (kolejność od najważniejszych do mniej ważnych):

- "denon dj" (aktualnie 44 pozycja subdomeny forum.denondj.pl w wyszukiwarce, 53 pozycja domeny www.denondj.pl),

- "forum denon dj" (aktualnie 28 pozycja subdomeny forum.denondj.pl w wyszukiwarce),

- "denon dj forum" (aktualnie 20 pozycja subdomeny forum.denondj.pl w wyszukiwarce),

- "denon" (brak w pierwszej setce wyników),

Podane pozycje w google dotyczą wyszukiwania stron w języku polskim.

Zaznacze też, iż obecny serwis jest rozwinięciem serwisu znajdującego się wcześniej pod subdomeną denondj.djexplode.pl i domeną djexplode.pl, na w/w słowa kluczowe moja stara domena i subodmena w wynikach jest wyżej, mimo, że aktualnie nic już nie ma na tej subdomenie, ustawiłem też na całą subdomenę przekierowanie 301 na adres www.denondj.pl, zdaję sprawę, iż zanim google zaindeksuje zmiany musi to potrwać. Chciałbym, aby też cała subdomena denondj.djexplode.pl wyleciała z indeksu, a na jej miejsce weszła domena www.denondj.pl. Nowe domeny zostały dodane już do kilku katalogów.

Chciałbym też, aby przynajmniej na 3 pierwsze frazy podane przez mnie google zwracało wyniki w pierwszej trójce. Myślę, iż nie będzie to arcy trudne, ze względu na nazwę domeny, wcześniejszą pozycję subdomeny denondj.djexplode.pl (i jej przekierowania 301).

Liczę na kogoś, kto jest na bieżąco z technikami pozycjonerskimi (chociażby takie coś jak ostatnie działania google związane z wyrzucaniem katalogów z indeksu), robi to skutecznie i bez wpadek, typu filtr i ban na dane frazy. Faktura VAT nie jest wymagana. Jeśli trzeba, możemy spisać umowę. W przypadku "zaufanych" pozycjonerów z forum jestem jak najbardziej skłonny wpacić zaliczkę po ustaleniu szczegółów.

Więcej szczegółów oraz propozycje (również cenowe) proszę nadysłać na adres:

hyperlink/MAŁPA/o2.pl

ew. GG: 3848191

Pozdrawiam,

Kamil Kiersnowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności