Skocz do zawartości

Tradedoubler i inne sieci partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Czy ktos sie orientuje jakie są warunki w sieci tradedoubler dla reklamodawców? Załóżmy, że chcę przystąpić do sieci Tradedoubler, jakie są koszty miesięczne członkostwa w TD (lub inne koszta)? Chcemy w firmie wdrożyć program partnerski i taka sieć wydaje się idealnym rozwiązaniem. Z polskich serwisów znam jeszcze tylko propartner.pl.

Wiem, że można stworzyć PP samemu i szukać wydawców lub dać się znaleźć ale biorąc pod uwagę wielkość sieci TD to wydawców nie musiałbym szukać. Napiszcie o swoich doświadczeniach w tym temacie.

Dodam, że wstępnie kontaktowałem się i z jednym i z drugim ale na odpowiedź trzeba czekać kilka dni a chciałbym poznać opinie osób które już korzystają lub wiedzę posiadają :P

Może coś innego godnego uwagi?

Pozdrawiam.

(...) Dodam, że wstępnie kontaktowałem się i z jednym i z drugim ale na odpowiedź trzeba czekać kilka dni (...)

Dlatego lepiej zadzwonic ;)

TradeDoubler Poland

ul. Kruczkowskiego 8

00-380 Warsaw

Poland

Mail: info.pl@tradedoubler.com

Telephone: +48 22 501 96 46

Fax: +48 22 501 96 43

Pozdrawiam

Jurdziol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności