Skocz do zawartości

Pomocy za dużo linków z katalogów=wywalenie z google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prawie z krzesła spadłem jak zobaczyłem iż po 8 miesięcznym czasie nagle z 31 miejsca pod frazą "śmieszne filmiki"

Spadłem na 163 miejsce!! koniec świata głownie z tej frazy miałem wejścia ......! Kiedy wruci forma mojej strony? wogule czy wruci?

Wszystko przez to ze wykupiłem dodawanie do katalogów i dałem żeby dodawało mnie do 100 katalogów dziennie pomocy:(

Zmniejsz częstotliwość dodawania do katalogów do około 20 dziennie... może to chwilowy spadek , odczekaj jakiś czas może sytuacja wróci do normy... a tak w ogóle z 31 miejsca miałeś jakieś wejścia na strone? Ja też robie błędy ale jest coś takiego jak edytor tekstu i sprawdzanie pisowni...

taki skok no to chyba niemożliwe dodam iż wywaliło mnie tak pod te słowa pod które miałem linki na innych stronach czyli pod śmieszne filmiki,śmieszne filmy kurcze taka lipa miałem sprzedać strone i sobie skuter kupić;) jest jakiś sposób żeby "odblokować" ten flirt i podlizać sie jakoś google ?

A jednak takie skoki są możliwe - poczytaj troszkę forum... filtr pewnie zostanie usunięty za kilka tygodni... nikt tego nie wie dokładnie... linkuj dalej nic innego aby usunąć filtr nie zrobisz... gdzie sprzedają takie tanie skutery?!.... ;)

bez przesady z ta ilościa linków.

Wg Live.com doliczyłem się max 65 domen.

I a google nie wskazuje na więcej niż 50-80 zaindeskowanych wpisów do Qlwebów:

https://www.google.pl/search?q=%22gitez.pl%...rt=140&sa=N *

i to od 23 w suplementalach.

Więc trudno powiedzieć czy to tempo była "za nadto" raczej monotyczność anchora, który praktycznie nie niesie ze sobą mocy. Myślę, że raczej pozycja którą miałeś była przypadkiem. - i teraz brakuje choćby kilku linków które dadzą ci wzrost.

Achor: "ŚMIESZNE FILMY GITEZ.PL ŚMIESZNE Mp3, filmiki, Gry Online ,kabarety" to naparwdę spora pomyłka.

* ) Dla początkujących: Nazwa domeny nie sprawdzamy ilości linków, wykorzystujemy tylko fakt, że zawzyczaj "Qlwebowy wpis" zawiera nazwę domeny.

nie no miałem m 1300 uniq wiec by sie sprzedało

Heh, to skoro tak wysoko cenisz stronę z 1300 unikalnych wizyt to mogę Ci sprzedać taką, na której jest 2x tyle ;-) Nieźle bym sobie na takim businessie zarobiła :> Oczywiście żartuję, a teraz do rzeczy...

Nigdy nie będzie pewności co do tego kiedy pozycja się poprawi. Powinieneś był już na samym początku różnicować anchory zamiast wrzucać 10 słów do jednego. Kiedy zacząłeś linkować po 100 linków dziennie?

Radzę lepiej zoptymalizować stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności