AQQry Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mamy mlodych programistów a lato bylo by latwiej https://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4065077.html wszystko co pisze xann + laptop z netem (za free) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Xann, nie masz czasem zbyt dużych wymagań? :] stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 oki więc wszystko wiem: Cezare napisz mi co i jak - czy jedziesz - bo może zrobilibyśmy tak aby jechać 1 pociągiem. Kupić wcześniej bilety by miejscówki mieć obok. Do Poznania moge jechać sam ale całej trasy nie. Więc jak jedziesz napisz i jak cos zgadamy się na jakimś GG co do biletów i godziny. Pozdrawiam Mariusz ps. reszta ze szczecina się wycofała a samemu całej drogi nie zniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Spotaknie odbedzie sie w Silesia a dokładnie tu https://www.bierhalle.pl/ jest co wypic jest co zjeśc atmosferka miła bedziemy tam od 17 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 strach sie bać tak jak pisze xann, tesco u nas otwarte 24h na dobe wiec zaopatrzenie w zasięgu ręki wczesniej sie skoczy do hotelu, zostawicie rzeczy i jzu wszytko an spokojnie, ... mozna nawet isc pieszo bo to nie daleko, o wiele ktrocej niz w Krakowie jak cos tel do mnie 517 673 468 a i fajnie by bylo jak byscie w jakkolwiek w kupie przyjechali Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 AQQry napisał(a): Może ok 21 Kwietnia ? ta data dalej aktualna?? bo przez to "może" nie jestem pewnien:) jak 21 to może wpadne, o ile nie znajde czegoś innego... Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 tak 21, miałem to już dawno zminić pozatym daleko nie masz Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 dobra ja już coś czuje że grzecznie nie będzie Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 AQQry napisał(a): dobra ja już coś czuje że grzecznie nie będzie Haha a po czym to wnosisz? "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Po ilości spożytych ogórków? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 MMP -> Wróżby czy zwidy? "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Czy aby ta pusta butla(5l) obok nie jest z ogórków? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Rozumiem, że się nie wyspałeś, ale mnie się wydaje, że ta butla jest z plastiku Jednak zwidy "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Eee to z ogórków robi się plastik? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 MMP spać!!! bo w takim stanie nie dotrwasz do końca spotkania "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.