Skocz do zawartości

Katalog Soczek.pl (PR3)

fobi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Katalog służył do zdobycia punkcików ;) obecnie stwierdziłem, że może się wam przydać. Troszkę już ma, ponad połowa podstron zaindeksowana ( > 3000 podstron zaindeksowanych). Od dwóch dni staram się aby był przydatny dla ludzi (głównie tłumaczenia) więc może być dużo niedoróbek.

Zacząłem walkę z wynikami uzupełniającymi i oprócz rożnego title i description pojawią się opisy kategorii (tekst na górze strony z kategorią, ale to bardzo powoli gdyż jest ich 7 000 !)

Adres: https://katalog.soczek.pl

Pozdrawiam,

Bartek

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Turystyka

-->Bilety Lotnicze

-->Bilety Autokarowe

-->Wycieczki zagraniczne

jeżeli można chyba nie ma ??

Nie ma dużo podkategorii (wszystko ręcznie) więc tak jak wspomniałem proponuję dodawać tak jak są w katalogu webwweb.pl

dodane w/w:

katalog.soczek.pl/wyjazdy/bilety/bilety_lotnicze/

katalog.soczek.pl/wyjazdy/bilety/bilety_autokarowe/

katalog.soczek.pl/wyjazdy/wycieczki/wycieczki_zagraniczne/

Pozdrawiam,

Bartek

Cos ta moderacja slabo sie sprawdza !!!

Dodalem kilka stronek, przy jednym katalogu pomylil mi sie adres. Powinno byc www.katalog.winka.net, a dodalem z adresem www.katalog.chelm.pl

Sam nie wiem jak to sie stalo nawet, po tym fakcie dodalm strone z wlasciwym adresem. O dziwno do katalogu dodana zostala strona ktora nie istnieje a moj katalog zostal odrzucony ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Cos ta moderacja slabo sie sprawdza !!!

Sam nie wiem jak to sie stalo nawet, po tym fakcie dodalm strone z wlasciwym adresem. O dziwno do katalogu dodana zostala strona ktora nie istnieje a moj katalog zostal odrzucony ;)

Dlatego w czasie moderacji baaardzo przydają się miniaturki, jeśli już nie chcemy włazić na każdą zgłaszaną stronę ;)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Miałem 3 katalogi z tytułem katalog chełmski w tym jeden z "II". Co ciekawe zgłoszony miałem http status "1" ale po kliknięci w linka zobaczyłem stronę więc dodałem. Teraz widzę, że to jeszcze inna strona :/

wina-katalog.ovh.org

Generalnie katalog pokazuje mi kod odpowiedzi serwera, niestety często strony błędów zamiast 404 zwracają 200 (zwykła strona z informacją)

Musicie mi dać trochę czasu, to mój pierwszy !!! (przy okazji co chwilę muszę dodawać kategorie i przenosić wpisy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności