Skocz do zawartości

Dlaczego tak słabo...

mfrack

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tak słabo Google radzą sobie ze spamerem z domeny r.waw.pl/

https://www.google.pl/search?q=telefony+umt...=&start=10&sa=N

W wynikach telefony UMTS od drugiej strony wyników Google + kolejne widać już tylko jego strony. A to wszystko na jednym IP, ale kicha i jaki dupek.

Marcin

do tej pory fastlogo.pl korzystalo z domen:

*.i.waw.pl, *.ad.warszawa.pl

ale dzieki Jeżowi udalo sie je zbanowac w Googlu <brawo!>

teraz sie przezucil na

*.u.waw.pl & *.r.waw.pl (dopiero zaczyna...)

do sprawdzania rozmiaru spamu polecam wpisywac w Googlu: site:u.waw.pl

mailowalem do Jeża, mam nadzieje, ze jak tylko odetchnie po sesji to choc minimalnie zaktualizuje swoja strone z akcją antysmapową...

no jest to masowy i perfidny spam

natykam sie na nego czegokolwiek bym nie szukal!

na szczescie bardzo jakos 'osobiscie' mi z tym w droge nie wchodzi, a tego kto mi wszedl w drogę ciagle spamraportuję, ale nie widze duzych w tym szans, ale zrobilem sobie system jak u Jeża i codziennie wlasciwie mam inne IP to klik i juz ;) wiec pozdrawiam tego kto tam "spampozycjonował" tą stronkę. Zachecam do takich dzialan kazdego... niech spamerzy przynajmniej nie spia spokojnie, bo z Google nigdy nic nie wiadomo :twisted: hehe A fastlogo.pl... hmmm najlepiej by bylo, jakby zbanowali sama wlasciwa docelowa domene - to by zabolało wlasciciela spamowego imperium. :evil: Jeż - zmien choc linki i adresy stron na swej stronie - to max 15 minut mysle... a i oferowałem juz swa pomoc ;)

Majkel,

Zrobiłem MAŁY update strony, na prawdę, nie jestem w stanie, na jutro muszę zrobić projekt z Waginalizy Rynku, a potem czeka mnie jeszcze egzamin, projekt, bf, projekt, projekt, projekt, egzamin, projekt, bf, projekt i spanie przez pół weekendu.

Dodałem te 2 domeny (r.waw.pl, u.waw.pl), proszę też o zgłaszanie insiderpress.pl, Youki zaciera ręce że ilość jego stron w indeksie wzrosła o 50% z 10600 do 16 tys., ale już niedługo. Z resztą, z Onet.pl /jak widzę/ usunięto wszystkie jego kopie (maksymalnie było ich ok. 500-600) - to właśnie DZIĘKI WASZYM KLIKNIECIOM.

Nowa odsłona A. Wam się powinna spodobać, zgłosiło się kilku sponsorów z kontami i domenami, kilkanaście osób chętnych do współpracy, ale... CIERPLIWOŚCI. :)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności