Skocz do zawartości

Optymalizacja keywordów

kulex123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :-)

Mam pytanie, szukam programu który pokaże mi keywordy szukane w google poza podanym.

Tz. jak szuka się "bmw" to wyświetlają się inne szukane klucze jak np. "bmw tuning" lub "bmw m3" itd.

Chodzi o najczęściej szukane keywordy w odpowiedniej działalności.

Tak samo szukam programu, który pokaże ranking szukanych słów w google.

Chodzi o to że jak się np. produkuje spodnie to nie zawsze jest wystarczająco mieć klucz "spodnie" ale także inne (To tylko przykład).

Może mi ktoś pomóc?

Dziękuje z góry

Witam wszystkich :-)

Mam pytanie, szukam programu który pokaże mi keywordy szukane w google poza podanym.

Tz. jak szuka się "bmw" to wyświetlają się inne szukane klucze jak np. "bmw tuning" lub "bmw m3" itd.

Chodzi o najczęściej szukane keywordy w odpowiedniej działalności.

https://inventory.overture.com/d/searchinventory/suggestion/ - to chyba o to chodzi

Tak samo szukam programu, który pokaże ranking szukanych słów w google.

cus takiego ma wp czy onet ale nie google:) - chyba

Załóż konto Google AdWords i tam w czasie wpisywania słów kluczowych dla kampanii jest narzędzie podpowiadające inne słowa zbliżone do proponowanego. Pokazuje też jakie jest natężenie wyszukiwań danego słowa. Niestety nie pokazuje ilości ale jest to dobre narzędzie jeśli chcesz znaleźć pokrewne wyrażenia.

Pozdrawiam

Paweł

ten link to raczej nie dotyczy google. Jak narazie nie udalo mi sie znalezc takiego narzedzia dla G... (z tego co wiem - a nie jest tego duzo:P - to google nie udostepnia takich rzeczy...)

po edycji:

no chyba ze zrobisz tak jak kadzielawski Ci poradzil:)

jak moglem zapomniec o tym, mea culpa: https://adwords.google.pl/select/KeywordToolExternal

W AdWords nawet nie trzeba się do końca rejestrować, żeby używać tego narzędzia - wystarczy rozpocząć rejestrację (można wpisać tytuł aaa opis aaaa itd.). - autentycznie ok 10 sekund wszystko zajmuje. Ja tak robie pomimo że mam konto.

No można i tak :puknijsie:

Niekiedy są przekłamania dotyczące natężenia poszukiwań ponieważ są one liczone za ostatni pełny miesiąc. Dlatego warto nawet zainwestować parę złotych na zasilenie konta i mieć piękny i dokładny przegląd sytuacji.

Piszesz że najbardziej patrzą na pierwsze 20.

Ale powiedz proszę na co patrzą? Czy prawidłowo wy pozycjonowane czy nie mogą być słowa jak np. sex czy???

najlepiej jak pierwsze 20 slow kluczowych to beda te na ktore pozycjonujesz strone. A nie ma zadnej resktrykcji na slowa typu sex:) czy inne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności