Skocz do zawartości

[QlWeb] problem z bazą

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem ostatnio bazę danych do nowego qlweba i chciałbym z nią zrobić generalny porządek.

Jednak zanim przejdę do edycji szablonu, kasacji pustych kategorii, spamu itp. chciałbym spytać czy miał ktoś kiedyś taki przypadek, że nie wyświetla mu stron w podkategoriach?

Najłatwiej będzie to pokazać - www.kelmer.pl

dziękuję z góry za pomoc !!!

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Z całym szacunkiem, ale to tak jakby kupić kosz ze śmieciami, nawet jeśli by kosztował symboliczną złotówkę ;)

Nie prościej by było na tym forum poprosić o porządną zadbaną bazę np. w zamian za link zwrotny? Z pewnością ktoś by się znalazł - nawet ja.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Z całym szacunkiem, ale to tak jakby kupić kosz ze śmieciami, nawet jeśli by kosztował symboliczną złotówkę :P

Nie prościej by było na tym forum poprosić o porządną zadbaną bazę np. w zamian za link zwrotny? Z pewnością ktoś by się znalazł - nawet ja.

Mam jeszcze kilka porządnych qlwebów bez śmieci. To kupiłem "przy okazji" innej transakcji - więc chciałbym to jakoś wykożystać.

Jakby ktoś wiedział jak zmusić soft do przeliczenia stron w podkategoriach to poprosiłbym i info :)

dziękuję i pozdrawiam,

Krzysiek

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Spróbuj wyczyścić kompletnie cache katalogu w PA - często się zdarza że po włączeniu mod_rewrite w ogóle się nie wyświetlają ilości stron.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności